MAGAZİN
Çim Konserleri’nde Hande Yener sahne aldı
03 Eylül 2024 Salı - 09:14 Çim Konserleri’nde Hande Yener sahne aldı Bu yıl kapılarını 93’üncü kez açan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), İzmirlilere unutulmayacak anlar yaşatmaya devam ediyor. Gelenekselleşen Çim Konserleri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Hande Yener, en sevilen şarkılarını İzmirliler için seslendirdi. Çıkış yaptığı 2000’li yıllardan bu yana popülerliğini koruyan ünlü şarkıcı Hande Yener, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda düzenlenen Çim Konserleri’nde sahne aldı. Sahne şovu, sesi ve şarkılarıyla İzmirlilere keyifli bir akşam yaşatan Yener, pop ve elektronik müzikten oluşan en sevilen parçalarını seslendirdi. Konsere, ellerinde Hande Yener’in şarkı sözlerinden oluşan pankartlarla katılan müzikseverler de Yener’in “Benden bir tane daha yok”, “Sebastian”, "Bodrum" gibi şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Konserde İzmirlilere seslenen Yener, "Biz hayvanseveriz. Biz insanseveriz. Biz bu dünyayı sevenleriz. Tabiatı sevenleriz Doğaya aşık, ülkemize aşığız" dedi. Çim Konserleri devam edecek Çim Konserleri; Semicenk, Motive, Mahsun Kırmızıgül, Hayko Cepkin ile devam edecek. Migros sponsorluğunda ise Derya Bedavacı ve Sakiler de Çim Konserleri kapsamında sahne alacak. İzmir’in düşman işgalinden kurtuluş günü olan 9 Eylül’de ise Haluk Levent konser vererek İzmirlilere unutulmayacak bir akşam yaşatacak. 93. İEF Alternatif Sahne’de, Anıl Piyancı, Perdenin Ardındakiler, Redd, Şanışer&Sokrat St, Ceylan Ertem, Yedinci Ev ve Can Gox yer alacak.
İzmir Enternasyonal Fuarı’nda müzik ve dans dolu gece
02 Eylül 2024 Pazartesi - 14:07 İzmir Enternasyonal Fuarı’nda müzik ve dans dolu gece Bu yıl kapılarını 93’ncü kez açan İzmir Enternasyonal Fuarı, binlerce ziyaretçisine kültür, sanat, eğlence ve daha fazlasını teknoloji ile deneyimleme fırsatı sunuyor. Fuarın üçüncü gününde, ziyaretçiler müziğe ve dansa doydu. Çim Konserleri’nde Volkan Konak, Alternatif Sahne’de Melis Fis sahne alırken RedBullDanceYour Style yarışmasının Türkiye Finali de Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde “Teknoloji” temasıyla ve “Zamanın Ötesine Geçiyoruz” sloganıyla 93’üncü kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamındaki Çim Konserleri’nde Kuzeyin Oğlu olarak bilinen sevilen sanatçı Volkan Konak sahne aldı. Genellekli Karadeniz şarkılarıyla tanınan Konak, Fuar konserinde Ege şarkılarıyla İzmirlileri coşturdu ve “İzmir aşk şehridir ve bu akşam aşk şarkıları söyleyeceğim. Ege Bölgesi’nin insanı yetenekli ve müzik kültürü olan, denize yüzü dönük insanlardır” diyerek 2 buçuk saat boyunca sevilen şarkılarını ve İzmir Marşı’nı alanı dolduran binlerce kişi ile birlikte söyledi. Çim Konserleri sahnesinde Hande Yener, Semicenk, Motive, Mahsun Kırmızıgül, Hayko Cepkin ile devam edecek. Ayrıca Migros sponsorluğunda Derya Bedavacı ve Sakiler sahne alacak. Coşku, 9 Eylül’de İzmir’in kurtuluşunun 102’nci yılında Haluk Levent konseriyle zirveye çıkacak. Alternatif sahnede müzik keyfi Fuar’ın Alternatif Sahne konserlerinde, sahne alan Melis Fis, dinleyicilere müzik dolu bir gece sundu. Genç yetenek Melis Fis, özellikle çocukların, gençlerin ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği konserde “Kara Kedi”, “Gülü Sevdim Dikeni Battı” gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Alternatif Sahne’de Fuar boyunca sırasıyla Anıl Piyancı, Perdenin Ardındakiler, Redd, Şanışer&SokratSt, Ceylan Ertem, Yedinci Ev ve Can Gox sahne alacak. Dans dolu gece Bu yıl 93. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen RedBullDanceYour Style Türkiye finalinde, izleyiciler, dans ve eğlence dolu bir gece yaşadı. Hip Hop, popping ve house dans gibi sokak dansı türlerinin en iyilerinin belirlendiği yarışmada finale kalan 16 dansçı, pistte yeteneklerini sergiledi. İzleyiciler tarafından birincinin belirlendiği yarışmayı kazanan Esila Mayadağ, 9 Kasım’da Hindistan Mumbai’de düzenlenecek RedBullDanceYour Style 2024 Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek.
Ünlü şarkıcı konser esnasında sahneden düştü: O anlar kamerada
02 Eylül 2024 Pazartesi - 09:19 Ünlü şarkıcı konser esnasında sahneden düştü: O anlar kamerada Hatay’da sahne alan Ferah Zeydan, şarkı söylediği esnada sahneden düştü. Filelere takılan sanatçı, görünmez kazayı yara almadan atlattı. Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde anne ve babasını kaybetmiş depremzede çocuklara yönelik Hataylı iş adamı Serdar Özyurt’un katkılarıyla Antakya Expo Alanı Amfi Tiyatro’da konser düzenledi. Depremzede vatandaşların doyasıyla eğlendiği etkinlikte ilk olarak Demet Akalın konser verirken, ardından Ferah Zeydan Hataylı vatandaşlarla buluştu. Etkinlikte son olarak sahneye çıkan şarkıcı Ferah Zeydan, şarkı söyleyerek seyircilere doğru gittiği anda sahneden düştü. Filelere takılarak kazayı yara almadan atlatan Zeydan, düştüğü yerden kalkarak şarkı söylemeye devam etti. Şarkıcı Zeydan’ın durumunun iyi olduğu görüldü. “Sahnede ışınlamayı buldum ve bir anda sahneden kayboldum” Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen söyleyen Ferah Zeydan, “Yıkıcı olan depremin ardından o çocukların gözlerindeki o mutluluğu görmek ve gerçekten Hatay’ın eğlendiğini görmek, bir Hataylı olarak beni çok mutlu etti. Sahnede başıma komik bazı şeyler geldi ama herkes korktu. Sahneden düştüm ama çok şükür bir şey olmadı. Umarım bu düşmeden sonra önlemler alınır. Herkesin bayağı aklı çıktı. Herkes soruyor nasıl oldu ama ben de anlamadım. İnsanlarla kaynaşmayı severim bu yüzden birlikte şarkı söylemek için gittim ve düştüm. Sahnede ışınlamayı buldum ve bir anda sahneden kayboldum. Düşme videolarımı izlerken çok güldüm. Tatlı bir anı oldu” ifadelerini kullandı.
Ülkü Ocakları’ndan Ali Kınık konseri
01 Eylül 2024 Pazar - 12:31 Ülkü Ocakları’ndan Ali Kınık konseri Samsun’un Bafra Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından ‘İstiklal’den İstikbal’e” temasıyla düzenlenen programda Ali Kınık hayranlarıyla buluştu. Bafra Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen konser, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Konserin ilk bölümünde sahne alan Alperen Kekilli, türküleriyle izleyicileri coşturdu. Kekilli’nin ardından sahneye çıkan Ali Kınık, sevilen şarkıları ‘Kurtlar Sofrasında’, ‘Hapis de Yatarım’ ve ‘Ali Ayşe’yi Seviyor’ ile Bafralılara unutulmaz anlar yaşattı. Konseri izleyen davetliler, şarkılara eşlik ederek geceye renk kattı. Etkinlikte konuşan Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Ceyhan Düzgün, gençlerin milli ve manevi değerlerle yetiştirilmesinin Ülkü Ocakları’nın temel amacı olduğunu vurguladı. Ayrıca, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da saygıyla andı. Etkinliğe, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Mustafa Çavuş, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ceyhun Çatalsakal, Samsun MHP İl Başkanı Burhan Mucur, Bafra MHP İlçe Başkanı Emin Usta, Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Yaşar, SAMKON Genel Başkanı H. Kaya Aşçı, sivil toplum kuruluşları başkanları, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Gecede, Bafra Ülkü Ocakları tarafından Ali Kınık’a hediye takdim edildi.
Edip Akbayram, 30 yıl sonra halk konserinde hayranlarıyla buluştu
31 Ağustos 2024 Cumartesi - 15:47 Edip Akbayram, 30 yıl sonra halk konserinde hayranlarıyla buluştu Denizli Büyükşehir Belediyesinin uzun yıllar unutulmayacak 30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri için Denizli’ye gelen Türk müziğinin efsane ismi Edip Akbayram, 30 yıl sonra tekrar halk konserinde Denizlililerle buluştuğu için çok mutlu olduğunu ifade ederek “İki günden beri heyecanımdan yatamadım” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında usta sanatçı Edip Akbayram’ı ağırladı. Büyük usta son olarak 30 yıl önce Denizli Belediyesinin misafiri olarak halk konseri vermesinin ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun davetlisi olarak yeniden Denizlililerle bir araya geldi. Konser öncesi düşünceleri paylaşan efsane sanatçı Edip Akbayram, “Bütün samimiyetimle söylüyorum, iki günden beri heyecandan yatamıyorum. Öncelikle 30 sene sonra tekrar Denizlili dostlarla, müzikseverlerle beraber olmak, kavuşmak beni çok mutlu ediyor. İkincisi de çok onurlu bir bayramda o bayramı bir konserle kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Üçüncüsü de tabii buradaki yerel yönetimlerin çok daha ciddi çalışacak bir partiye geçmiş olması bizi çok mutlu etti. Seçimlerde bizi çok mutlu etti. Sanıyorum Denizli bundan sonra yerel yönetimlerde çok daha güzel bir kent haline gelecektir” dedi. Denizli denilince aklına ilk olarak Pamukkale ve unutulmaz halk ozanı Özay Gönlüm’ün geldiğini belirten usta sanatçı Akbayram, “Denizli deyince bir defa ilk akla gelen Pamukkale. İkincisi de ünlü ozanımız. Bunlardan başka aklımıza ne gelecek? Yani tabii ki dokuma, sanayi buna benzer bir takım güzellikler ama ilk akla gelen bu iki isim. Ben çok teşekkür ediyorum buradan Denizli halkına. Tekrar 30 Ağustos’ta beraber olmanın mutluluğunu yaşadığımı ifade etmek istiyorum. Sevgiler, saygılar sunuyorum” diye konuştu.