ASAYİŞ - 25 Eylül 2024 Çarşamba 20:00

Minibüsün bisikletliye çarptığı anlar kamerada

A
A
A
Minibüsün bisikletliye çarptığı anlar kamerada

Bursa’nın İnegöl ilçesinde özel halk minibüsünün bisiklete çarptığı ve 2 kişinin yaralandığı kaza anı, araç kamerasına yansıdı.


Kaza, saat 16.00 sıralarında Hamidiye Mahallesi Park Caddesi üzerinde meydana geldi. Nihat T. (55) yönetimindeki 16 M 06156 plakalı özel halk minibüsü, bisikletiyle karşıya geçmeye çalışan Necmettin A.’ya (70) çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen adam ağır yaralanırken, ani fren nedeniyle minibüsteki yolcu Gökçek B.(75) hafif şekilde yaralandı. Yaralılar kaza yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.



Kaza anı kamerada


Kaza anı minibüsün araç kamerasına saniye saniye yansıdı. Araçlara yeşil ışığın yandığı sırada bisikletlinin karşıya geçmeye çalıştığı görüldü.


Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.



Minibüsün bisikletliye çarptığı anlar kamerada

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Trabzon’da selin bilançosu netleşiyor Trabzon’da 20 Eylül 2024 Cuma günü Arsin, Yomra, Araklı ve Sürmene ilçelerinde etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel ve heyelanların neden olduğu ağır bilanço netleşiyor. Konuyla ilgili Trabzon Valiliği’nden yapılan açıklamada, sel ve heyelan bölgesinde 705 personel ve 373 iş makinesi ile kapanan yol güzergahlarında ve dere yataklarında rüsubat temizleme çalışmalarının devam ettiği hatırlatıldı. Şu ana kadar belirlenen zarar 205 milyon TL üzerinde Araklı, Arsin, Sürmene ve Yomra ilçelerinde toplamda 36 mahallenin heyelan, sel ve su baskınından etkilendiği belirtilen açıklamada "Bu mahallelerde 25 konut ve 1 işyeri, 1 ahır boşaltılmıştır. Diğer mahallelerde çalışmalar devam etmektedir. Zarar tespit çalışmalarına başlanılmış olup Araklı, Arsin ve Sürmene ilçelerimizde 128 iş yeri, 122 konut ve 81 araçta çalışmalar tamamlanmıştır. Toplam maliyet 205 milyon 526 bin 31 TL olarak tespit edilmiştir. Hasar tespit çalışmalarında 36 hasarsız, 27 az hasarlı, 6 ağır hasarlı, 1 yıkık olmak üzere toplamda 70 yapıda inceleme yapılmıştır. Araklı, Arsin, Sürmene ve Yomra ilçelerimizde 504 üreticiye ait toplam 276 bin 898 metrekare tarım arazisi ve 65 bin 700 depo ürün zarar görmüştür" denildi. Yollardaki hasar tespit çalışmaları sürüyor Açıklamada, yol ağlarındaki hasar tespit çalışmalarının sürdüğü belirtilerek şu ifadelere yer verildi: "Büyükşehir ve ilçe belediyelerin ağındaki yol ve sanat yapılarında meydana gelen yıkımlara ilişkin hasar tespit ve onarım çalışmaları devam etmekte olup şimdiye kadar 195 noktada 166 istinat duvarı ve 42 adet menfez, 2 büz, 1 açık kanal, 150 metre beton yol yapılması gerektiği tespit edilmiştir. İlçelerimizdeki tüm abonelere ait telefon ve internet hatlarındaki sorunlar giderilmiş olup hat onarım çalışmaları devam etmektedir. Enerji nakil hatlarındaki tüm arızalar giderilmiş, enerji verilemeyen mahalle kalmamış olup hatlardaki bakım ve onarım çalışmaları devam etmektedir. 10 ilden gelen 110 AFAD gönüllüsü ile 4 okul, 2 cami ve Araklı Devlet Hastanesinde temizlik çalışmaları tamamlanmıştır. Bölgede heyelan ve sellerin etkilerini bertaraf etmek üzere ilgili tüm kurumlarımız çalışmalarını hassasiyetle sürdürmektedir."