MAGAZİN - 28 Kasım 2023 Salı 11:03

Tescilli güzeller Antalya’da buluşacak

A
A
A
Tescilli güzeller Antalya’da buluşacak

Dosso Dossi Fashion Show, bu kez tescilli güzelleri bir araya getiriyor. Brezilya Güzeli Maria Brechane ve Türkiye Güzeli Nursena Say, 15 Aralık’ta Antalya’da düzenlenecek defilede podyuma çıkacak.


Nest Convention Center’da iki bin özel davetlinin izleyeceği Dosso Dossi Fashion Show, güzeller geçidine sahne olacak. 70 mankenin katılımı ile gerçekleşecek büyük defilenin baş mankeni Victorias Secret’in ünlü yüzlerinden Norveçli Frida Aasen olacak. Toplam 70 mankenin görev alacağı defilenin kadrosuna iki tescilli güzel de dahil oldu. 2023 Brezilya Güzeli Maria Brechane ve son Türkiye Güzeli Nursena Say, Türk tekstil ürünlerinin 2024 ilkbahar-yaz koleksiyonlarının sergileneceği defilede dörder kıyafet giyecek.


19 yaşında ve 1,78 boyunda olan Brezilyalı Maria Brechane, 2017 yılında başladığı profesyonel modellik kariyerinde hızla ilerliyor. Geçtiğimiz yıl düzenlenen son Miss Turkey yarışmasında birinci olan Nursena Say ise 25 yaşında ve 1,80 boyunda. Nursena Say, Şubat ayında Hindistan’da düzenlenecek Miss World Güzellik Yarışması’nda ülkemizi temsil edecek.



"Merhaba Türkiye" mesajı


Bu arada, bir gelenek haline gelen güzellerin “Merhaba Türkiye” paylaşımını Brezilyalı model de gerçekleştirdi. Önceki gün sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafı üzerine “Merhaba Türkiye” yazarak mesajına Türkçe başlayan Maria Brechane, İngilizce devam ederek “Antalya’da Dosso Dossi Fashion Show’da olacağım. Aralık’ta hepinizi göreceğim için mutluyum. Hepinizi seviyorum” dedi. Mesajının sonuna kalp emojisi koyan ünlü manken, Türkiye’ye gelecek olmaktan duyduğu mutluluğu takipçileriyle paylaştı.



Tescilli güzeller Antalya’da buluşacak

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Avrupa Hareketlilik Haftası finali Üsküdar’da gerçekleştirildi Sürdürülebilir ve çevreci ulaşım tedbirlerini geliştirmeye teşvik etmek, kamuoyunda farkındalık oluşturmak ve yerel halkı harekete geçirmek için düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası finali, Üsküdar’da gerçekleştirildi. Avrupa Hareketlilik Haftası’nın finali Üsküdar’da gerçekleştirildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ev sahipliğinde Üsküdar Belediyesi, trafik yoğunluğunun azaltılması, vatandaşların yaygın ulaşım tercihlerinin çevresel etkilerine ilişkin farkındalık oluşturulması amacıyla Üsküdar Meydan’ında çeşitli etkinlikler düzenledi. Sürdürülebilir ve çevreci ulaşım tedbirlerini geliştirmeye teşvik etmek, kamuoyunda farkındalık oluşturmak ve yerel halkı harekete geçirmek için yapılan etkinliğin son günü Üsküdar’daki etkinliklerle sona erdi. Düzenlenen final etkinliğine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş da katıldı. Etkinlikte ayrıca İspark’ın İsbike Bisiklet Okulu mezuniyet töreni gerçekleşti. Mezunlar, sertifikalarını Ekrem İmamoğlu’nun elinden aldı. Mezuniyet programının ardından Avrupa Hareketlilik Haftası kapanış yürüyüşü gerçekleştirildi. Etkinlik, akşam saatlerinde yapılan konserlerin ardından son buldu.