ASAYİŞ - 25 Eylül 2024 Çarşamba 20:01

Muğla’da trafik kazası: 1 ağır yaralı

A
A
A
Muğla’da trafik kazası: 1 ağır yaralı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında birkişi ağır şekilde yaralandı.


Kaza akşam saatlerinde Düğerek Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet A. yönetimindeki 07 AEA 309 plakalı motosiklet sürücüsünün gidon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yola devrildi. Motosiklet sürücüsü de yola savruldu. Kaza ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada ağır şekilde yaralanan Mehmet A. ambulansla Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, durumunun ağır olduğu öğrenildi.


Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.



Muğla’da trafik kazası: 1 ağır yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Mersin Bebeği çöpe annesi atmış: Anne ve ailesi gözaltına alındı Mersin’in Mut ilçesinde, çöp konteynerine poşet içerisinde atılmış bebek cesedi bulunmasının ardından başlatılan soruşturmada bebeğin annesiyle birlikte ailesi gözaltına alındı. Olaydan 14 gün önce "işe başladım" yalanıyla ev tutup ilçeye taşınan kadının, banyoda doğum yaptığı ardından da ölü dünyaya geldiğini iddia ettiği bebeği poşete koyarak çöpe attığı ortaya çıktı. Olay, dün ilçeye bağlı Meydan Mahallesi Meydan Caddesi’nde yaşandı. Alınan bilgiye göre, atık madde toplayan 50 yaşındaki Cennet Sünbül, çöp konteyneri içerisini karıştırırken kanca taktığı poşette beze sarılı bir bebeğin cansız bedeni ile karşılaştı. Sünbül’ün haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Polis ekipleri ve savcının incelemesinin ardından bebeğin cansız bedeni cenaze aracına alınarak morga götürüldü. Polis kamera kayıtlarından tespit etti Olayla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma yaptı. Ekiplerin çalışmasında bebeğin cansız bedeninin çöpe atıldığı nokta bulunan kent güvenlik yönetim sisteminin kamera kayıtları incelendi. İnceleme de 14 gün önce ’bir kurumda işe başladım’ yalanıyla ilçeden ev tutup yerleşen Y.Ç.’nin çöp poşetiyle bebeğin cansız bedenini attığı ortaya çıktı. Bunun üzerine polis, olaydan sonra yanında kalan annesi F.Ç. ile evden ayrılan Y.Ç.’nin merkez ilçe Akdeniz’de bulunan baba evine gittiğini öğrendi. Polis eve baskın yaptı, bebeğin annesi Y.Ç., anneanne F.Ç. ile dede M.Ç.’yi gözaltına aldı. Mut ilçesine götürülen 3 şüpheli emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, bebeğin annesi Y.Ç’nin Tokat’ta bulunduğu sırada hamile kaldığı, durumu kendi annesine anlattığı ardından da böyle bir planı uyguladıkları iddia edildi. Baba M.Ç’nin ise olaydan haberi olmadığını söylediği öğrenildi.
Kastamonu Polis ekiplerine silah çekip tehdit ettiler: O anlar kamerada Kastamonu’nun Cide ilçesinde 2 şahıs, mukavemet gösterdikleri polis ekiplerine silah çekip tehditler savurdu. Yaşanan olayda 3 polis memuru hafif şekilde yaralanırken, gözaltına alınan 2 şahıs adli kontrolle serbest bırakıldı. Olay, dün gece saatlerinde Cide ilçesi Bartın-İnebolu karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cide İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine liman bölgesine gitti. İhbar yerinde bulunan T.D. ve M.E.D., olay yerine giden polis ekiplerine bilinmeyen sebeple mukavemet gösterdi. Çıkan arbede sırasında şahıslardan birisi polis ekiplerine silah çekerken, bir diğeri ise ’seni yazdım’ diyerek tehdit etti. Daha sonra bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine giden polis ekipleri tarafından T.D. ve M.E.D. gözaltına alındı. Şahısların çıkarttığı arbede sırasında çıkan olayda polis memurları M.H.M., G.M.D. ve S.G. vücutlarının çeşitli bölgelerinden aldıkları darbelerle hafif şekilde yaralandı. Gözaltına alınan 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslar, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. O anlar kamerada Şahısların polis ekiplerine mukavemet gösterdiği anlar ise vatandaşlar tarafından görüntülendi. Görüntülerde şahıslardan birisinin polis ekiplerini, silah çekerek tehdit ettiği görülüyor. Şahıslar dakikalarca polis ekiplerini tehdit ederek kendilerini bırakmalarını söylüyor.
Ankara Ankara 2 No’lu Baro Başkan Adayı Ağdemir: "Yeni hizmet binamız ile mesleğe hizmet adına kalıcı bir çözüm getiriyoruz" Ankara 2 No’lu Baro Başkan Adayı Gökhan Ağdemir, proje çizimleri tamamlanan yeni hizmet binası ile baroya, mesleğe ve meslektaşa hizmet adına kalıcı bir çözüm getireceklerini kaydetti. Ağdemir, Ankara Hakimevi’nde düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’ndaki konuşmasında, proje çizimlerini tamamlanan yeni hizmet binası ile baroya, mesleğe ve meslektaşa hizmet adına kalıcı bir çözüm getireceklerini belirterek, "Elbette Hamamönü keyifli bir yer. Bizim şahsi olarak Hamamönü ile bir sıkıntımız da yok. Ancak Ankara 2 Nolu Barosu, Hamamönündeki küçük bir konaktan daha fazlasını hak ediyor. Ankara 2 Nolu Barosu’na hizmet sunan merkez ve komisyonlarımızdaki meslektaşlarımız, staj eğitimine devam eden stajyer avukatlarımız çok çok daha iyi bir binaya ve çalışma ortamına layıktır" dedi. Avukatlığa yeni başlayanların artan kira, mobilya ve elektronik ürün maliyetleri dolayısıyla ofis açamamakta olduğunu ifade eden Ağdemir, "Evlerinden çalışarak müvekkil görüşmelerini kafelerde gerçekleştirmektedirler. Genç meslektaşlarımız, kardeşlerimiz kendilerine ve mesleğe yakışır şekilde paylaşımlı ofislerimizden savunmayı güçlendirecektir. Yeni hizmet binamızda meslektaşlarımıza, müvekkil görüşmelerini ve toplantılarını gerçekleştireceği, sekreterya ve ikram hizmetlerini de sunacağımız nezih bir mekan tahsisi sağlıyoruz" diye konuştu. "Meslektaşlarımızın baromuz için değerli ve güzel işlere imza atmalarına vesile olacağız" Ağdemir, yeni binada birden fazla staj grubuna ders verme imkanına sahip olunacağını ve teknolojik cihazlarla donatılmış dersliklerin de yer alacağını söyledi. Yeni binada tüm konferans, panel, ruhsat töreni gibi programların düzenlenebileceği konferans salonuna da kavuşacaklarını belirten Ağdemir, şunları kaydetti: "Baromuzun merkez ve komisyonlarında görev alan meslektaşlarımız, bir anlamda Baromuzun dinamosu olma görevini icra etmektedir. Bu sebeple meslektaşlarımızın merkez ve komisyon toplantılarını rahatça gerçekleştirecekleri, yine gerekli teknolojik ekipmanlarla donatılmış toplantı odalarında baromuz için değerli ve güzel işlere imza atmalarına vesile olacağız."