SPOR - 13 Ağustos 2024 Salı 15:28

Göztepe, savunmaya takviye yapmaya hazırlanıyor

A
A
A
Göztepe, savunmaya takviye yapmaya hazırlanıyor

Göztepe, son olarak Girondins Bordeaux forması giyen 24 yaşındaki savunma oyuncusu Malcom Bokele ile her konuda anlaşmaya vardı. Taraflar arasındaki son detayların görüşülmesinin ardından bu transferin resmiyete kavuşması bekleniyor.


Trendyol Süper Lig’in ilk hafta mücadelesinde Antalyaspor’la karşı karşıya gelen ve rakibiyle golsüz berabere kalan Göztepe, kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hız verdi. Southampton’dan Mateusz Lis ve Juan Silva transferlerini bitiren sarı-kırmızılılar, şimdi de son olarak Girondins Bordeaux forması giyen 24 yaşındaki savunma oyuncusu Malcom Bokele ile her konuda anlaşmaya vardı. İzmir ekibinin bu transferdeki son detayların görüşülmesinin ardından resmi açıklamayı yapması bekleniyor. Böylece Göztepe, Kamerunlu savunmacıyla birlikte bu sezonki 10. transferini gerçekleştirmiş olacak.


Öte yandan Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov’un, sağ bek ve sağ stoper bölgelerinde forma giyen Malcom Bokele’yi üçlü defansın sağında kullanacağı öğrenildi. Sağ kanat rotasyonunda ise Nazım ve Ogün’e şans vereceği ifade edildi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Aydın Büyükşehir Belediyesi 100. Yıl Öğrenci Çalışma Salonu gençlerin hizmetinde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Mimar Sinan Parkı içerisinde yapımı gerçekleştirilen 100. Yıl Öğrenci Çalışma Salonu, her yaştan Aydınlı için eğitim ve öğretimin merkezi olmayı sürdürüyor. Başta öğrenciler olmak üzeri 7’den 70’e tüm vatandaşlar 100. Yıl Öğrenci Çalışma Salonu’nu ziyaret ediyor. Modern ve ferah bir çalışma ortamı sunmasının yanı sıra kütüphane, sınırsız internet ve kafe hizmeti de veren 100. Yıl Öğrenci Çalışma Salonu, öğrencilere ders çalışma, araştırma yapma ve projeler üstünde çalışma imkânı sağlıyor. Öğrenciler çalışma salonu, geniş masa ve sandalye düzenlemeleri, modern aydınlatma sistemleri ve sessiz bir çalışma ortamı ile donatılmış olan 100. Yıl Öğrenci Çalışma Salonu için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek memnuniyetlerini belirtti. "Öğrencilerimiz yanında olmayı sürdüreceğiz" Başkan Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak öğrencilerin yanında olmayı sürdüreceklerini belirterek, “Gelecek nesillerimizin en iyi şekilde yetişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eğitim ve öğretim alanında önemli yatırımlar gerçekleştirmeye, gençlerimizin hem kendilerini geliştireceği hem de sosyalleşme imkânı bulacağı projeler üretmeye devam edeceğiz. Öğrencilerimizin her zaman yanındayız, destekçileriyiz” ifadelerini kullandı.