GÜNDEM - 25 Eylül 2024 Çarşamba 16:35

Başkan Hamamcı, yeni parkın ismini halka soruyor

A
A
A
Başkan Hamamcı, yeni parkın ismini halka soruyor

Eskişehir’de İnönü Belediye Başkanlığı tarafından ilçe sakinlerinin talepleri doğrultusunda birbiri ardına tamamlanan parkların isim belirlemesi ilçe sakinleri ile birlikte yapılıyor.


İnönü Belediye Başkanlığı tarafından yapımına kısa süre önce başlanan ve çevre düzenlemesi ile yeşillendirme çalışmaları tamamlanan Çarşı Mahallesi Kapalı Pazar Yeri karşısındaki park, halk oylaması ile yeni ismine kavuşacak. Yeni parkın isminin nasıl belirleneceğiyle ilgili açıklama yapan İnönü Belediye Başkanlığı, vatandaşların önerilerini belediyenin resmi sosyal medya sayfasından aldıklarını duyurdu. Bu önerilerin kısa süre içerisinde yine belediye sayfasında ilan edileceği belirtilirken, yapılacak oylama ile seçilecek ismin parka verileceği ifade edildi.



“Parkımız bitmek üzere, sizce ismi ne olsun?”


İlçe sakinlerine seslenen İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, “Hep birlikte parkımıza isim bulmak için önerilerinizi bekliyoruz” dedi.



Başkan Hamamcı, yeni parkın ismini halka soruyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Giovanni van Bronckhorst: “Maç, çok erken bitti” Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, 4-0’lık Ajax mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “Ajax’a karşılık veremedik. Maç, çok erken bitti. Bunu beklemiyordum" dedi. UEFA Avrupa Ligi’nin ilk hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Hollanda temsilcisi Ajax’a 4-0 mağlup oldu. Müsabakanın ardından siyah-beyazlıların teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Kötü oynadıklarını ve maçın erken bittiğinin altını çizen Giovanni van Bronckhorst, “Biz çok kötüydük, onlar da çok iyiydi. Hiç iyi pozisyonumuz olmadı. Çok kötü bir maç oynadık. Ajax’a tehlike oluşturamadık. Bazı yanlış seçimlerimiz oldu. İstediklerimizi yapamadık. Ajax’a hediye verdik. Ajax, çok pres yaptı. Sol kanatta iyi değildik. Üst üste goller yedik. Orta sahada topları kaybettik. 55. dakikada aslında maç bitmişti. Ajax’a karşılık veremedik. Maç, çok erken bitti. Bunu beklemiyordum” diye konuştu. “Sonuç iyi değildi, bu da benim sorumluluğum” Kadro tercihi ve futbolcuların performanslarına dair açıklamalarda da bulunan Hollandalı çalıştırıcı, "İyi bir kadromuz var. Mustafa, en önemli oyuncularımızdan biri. Rotasyon da yapmak zorundayız. Mustafa iyi oynamadı. Gelişimi için bu önemliydi. Ajax’a karşı 45 dakika oynaması onun için büyük bir deneyim. Bunun faydasını göreceğini söyledim. Ajax’ın oyun stiline göre 2 tane 6 numaraya ihtiyacımız vardı. Onana antrenmanlarda çok iyi. Ona şans verdim. Kaybedince benim hatam. Oyuncuların nasıl hissettiğine bakıyoruz. Immobile’yi oynatmamaya karar verdim. Arkasında bir fikir vardı. Sonuç iyi değildi, bu da benim sorumluluğum. Rafa Silva’yı da dinlendirmek için çıkardım çünkü bir sonraki maçı düşünmeliyiz" ifadelerini kullandı.
İstanbul UEFA Avrupa Ligi’nde ilk hafta maçları tamamlandı Bu sezon 36 takımla lig formatında oynanan UEFA Avrupa Ligi’nin ilk hafta maçları tamamlandı. UEFA Avrupa Ligi’nin bu sezon 36 takımla oynanacak lig formatında 2024-2025 sezonu ilk haftası tamamlandı. Türk temsilcilerinden Galatasaray, sahasında Yunanistan temsilcisi PAOK’u 3-1 mağlup ederken Fenerbahçe de evinde Belçika ekibi Union Saint-Gilloise’i 2-1 yendi ve iki takım da turnuvaya 3 puanla başladı. Bir diğer Türk temsilcisi Beşiktaş ise Hollanda’da karşılaştığı Ajax’a 4-0 mağlup oldu ve ilk haftanın en farklı yenilgisini aldı. Alınan sonuçların ardından Ajax, UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasını liderlikle tamamladı. Rumen ekibi FCSB ikinci, İtalyan temsilcisi Lazio üçüncü ve İngiliz ekibi Tottenham ise dördüncü sırada yer aldı. Hemen ardından ligin beşincilik koltuğu ise Galatasaray’ın oldu. UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında oynanan maçlar ve alınan sonuçlar şöyle: 25 Eylül Çarşamba AZ Alkmaar - Elfsborg: 3-2 Bodo/Glimt - Porto: 3-2 Manchester United - Twente: 1-1 Galatasaray - PAOK: 3-1 Dinamo Kiev - Lazio: 0-3 Ludogorets - Slavia Prag: 0-2 Midtjylland - Hoffenheim: 1-1 Nice - Real Sociedad: 1-1 Anderlecht - Ferencvaros: 2-1 26 Eylül Perşembe Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise: 2-1 Malmö - Rangers: 0-2 FCSB - Rigas Skola: 4-1 Ajax - Beşiktaş: 4-0 Sporting Braga - Maccabi Tel Aviv: 2-1 Roma - Athletic Bilbao: 1-1 Lyon - Olympiakos: 2-0 Eintracht Frankfurt - Viktoria Plzen: 3-3 Tottenham - Karabağ: 3-0