MAGAZİN - 04 Ekim 2023 Çarşamba 17:12

Tuğçe Kandemir Çorumlu hayranları ile buluştu

A
A
A
Tuğçe Kandemir Çorumlu hayranları ile buluştu

Çorum Belediyesi, gençlik konserlerine tüm hızıyla devam ediyor. Ünlü sanatçı Tuğçe Kandemir, genç hayranlarıyla Kadeş Barış Meydanı’nda buluştu. Yoğun ilgi gören konserde meydan dolup taştı.


Gençlik Konserleri çerçevesinde Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Tuğçe Kandemir, Çorum Kadeş Barış Meydanı’nda sahne aldı. Konsere özellikle gençlerin ilgisi yoğun oldu. Erken saatlerden itibaren meydanı doldurmaya başlayan gençler, konser boyunca ünlü şarkıcının eserlerine eşlik etti. Tuğçe Kandemir, enerjisiyle ve sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. Kendisine özgü şarkıları ve sevilen eserleri seslendiren Tuğçe Kandemir, dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı.



Tuğçe Kandemir Çorumlu hayranları ile buluştu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Gaziosmanpaşa’da 16 yıllık kiracısını ‘kira ücreti’ tartışmasında öldüren sanığa 15 yıl 10 ay hapis cezası Gaziosmanpaşa’da 16 yıllık kiracısını ‘kira ücreti’ konusunda tartıştıkları sırada en az 7 el ateş ederek ölümüne neden olan sanık 15 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gaziosmanpaşa’da 18 Temmuz 2023’de 16 yıllık kiracısı Hüseyin Asar’ı kira ücreti ve dairenin tahliyesi konusunda tartıştıkları sırada en az 7 el ateş ederek ölümüne neden olan sanık Ertuğrul Öztunç’un yargılandığı dava karara bağlandı. İstanbul 39.Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanık Ertuğrul Öztunç ve avukatı hazır bulundu. "Aile gibiydik, böyle tatsız bir olayın gerçekleşmiş olması nedeniyle pişmanım’’ Alınan savunmaların ardından son sözü sorulan sanık Öztunç, ‘’Biz bir aile gibiydik, böyle tatsız bir olayın gerçekleşmiş olması nedeniyle pişmanım. Böyle bir olayın yaşanmasını istemezdik. Keşke mağduriyetimi koruyabilseydim’’ ifadelerini kullandı. 15 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı Kararını açıklayan mahkeme, sanık Ertuğrul Öztunç’u haksız tahrik altında ‘kasten öldürme’ suçundan 14 yıl 2 ay hapis, ‘ruhsatsız silah bulundurma’ suçundan ise 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı. Toplamda 15 yıl 10 ay hapis cezası alan sanığın tutukluluk halinin de devamına hükmedildi. İddianameden İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, vefat eden Hüseyin Asar (43) ile şüpheli Ertuğrul Öztunç’un (37) aynı apartmanda yaşadıkları ve Asar’ın, şüpheli Öztunç’un 16 yıllık kiracısı olduğu aktarıldı.Tarafların arasında kira ücreti ve dairenin tahliye edilmesi konusunda zaman zaman tartışma yaşandığının belirtildiği iddianamede, olay günü de bu sebepten tartıştıkları, tartışma sırasında şüpheli Öztunç’un üzerindeki ruhsatsız silahla en az 7 el olmak üzere Asar’a ateş ederek olay yerinden kaçtığı, Asar’ın ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği kaydedildi. Hazırlanan iddianamede, şüpheli Ertuğrul Öztunç’un ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis, ‘ruhsatsız silah bulundurma’ suçundan ise 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
İstanbul Esenyurt Belediyesi Avrupa Haraketlilik Haftası’nı unutmadı Esenyurt Belediyesi “Avrupa Haraketlilik Haftası” kapsamında “Kentsel Hareketlilik Konusunda Farkındalık” sloganı ile parkları doldurdu. Belediye personelleri, sporcular ve vatandaşların bir araya geldiği etkinlikte hep birlikte yürüyüş yapılırken, Prof. Dr. Ahmet Özer’de sağlıklı yaşam ve obezite tehdidine dikkat çekti. Hareketsiz yaşam ve obezite tehdidine dikkat çekmece amacıyla Avrupa ülkelerinde faaliyete geçirilen “Avrupa Haraketlilik Haftası”, Esenyurt’ta da unutulmadı. “Kentsel Hareketlilik Konusunda Farkındalık” sloganı ile düzenlenen etkinlikte onlarca belediye çalışanı, sporcu ve vatandaş Esenyurt Recep Tayyip Erdoğan Parkı’nda buluştu. Katılımcılar hep birlikte yürüyüş yaparken, etkinliğe Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’de katıldı. Boks antrenmanı yapan gençlerde maç yapan Özer, parkta spor yapan kadınlarla sohbet etti. Yürüyüş sonunda haftanın önemini vurgulayan Özer, Esenyurt’ta yeni hayata geçirilen parklar ve yeşil alanlarda sağlıklı yaşamı desteklediklerini ve obeziteyle mücadeleyi amaçladıklarını belirtti. “Fazla kilo bütün kötülüklerin anasıdır” Spor ve hareketli yaşamın önemine vurgu yapan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, “Bu hafta ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’. Spor önemli bir hayat aktivitesi çünkü insanın bedeni oturmaya değil, harekete programlı. Çağdaş hayatın bize getirmiş olduğu imkanlar bir yanda da bizim hayati fonksiyonlarımızı olumsuz etkiliyor. Arabalara biniyoruz, fast foodlarda sağlıksız besleniyoruz. Bu da dünya nüfusunun giderek büyük bölümünü obezite tehdidine maruz bırakıyor. Unutmayalım ki fazla kilo bütün kötülüklerin anasıdır. Peki bu kötü durumu ortadan kaldırmanın yolu nedir; spor yapmaktır. Bizde Esenyurt Belediyesi olarak halkın spora yönelmesi anlamında elimizden geleni yapıyoruz. Spor alanlarımızı, parklarımızı, yeşil alanlarımızı ve bisiklet yollarımızı genişletmeye çalışıyoruz” dedi.