SPOR - 17 Eylül 2024 Salı 12:05

Hatayspor, Bodrum FK maçı hazırlıklarına başladı

A
A
A
Hatayspor, Bodrum FK maçı hazırlıklarına başladı

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Mersin’de Bodrum FK’yı konuk edecek olan Hatayspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.


Ligde henüz galibiyeti bulunmayan ve topladığı 2 puanla 18. sırada yer alan Hatayspor, Erdemli Atış Poligonu’nda yaptığı antrenmanla Mersin Stadyumu’nda oynayacağı Bodrum FK maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan ve 1 saat 15 dakika süren antrenmanda, Alanyaspor maçında 60 dakika ve üzeri süre alan futbolcular koşu yaparken, diğer futbolcular dar alan çalışması gerçekleştirdi.



Hatayspor, Bodrum FK maçı hazırlıklarına başladı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Başkan Özdoğan’dan ‘TOKİ’ müjdesi Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, TOKİ ve Kentsel Dönüşüm Konutları’nın yapım sürecinin 2025 yılının haziran ayında tamamlanacağının müjdesini verdi. Hacılar da kentsel dönüşümle birlikte yapımına devam edilen TOKİ Konutları’nda müjde Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’dan geldi. TOKİ inşaat alanında incelemelerde bulunan Başkan Özdoğan, inşaat sürecinin planlandığı gibi ilerlediğini belirterek, "2025 yılının ikinci yarısının başında tamamlanacak inşaat süreciyle birlikte, Hacılarımızın nitelikli konut çalışmalarında önemli bir mesafe almış olacağız" dedi. TOKİ inşaat sahasında yapılan incelemelerde sonra yüklenici firma yetkilisi şantiye şefi Halis Karaaslan’dan bilgi alan Başkan Özdoğan, "Hacılar Belediyesi ve TOKİ iş birliğiyle yürütülen 547 konutluk projemizde, 19 bloğun kaba inşaatı tamamlandı. 2 blokta ise temel atma çalışmaları başladı. Kaba inşaatı tamamlanan bloklardan 4’ü kentsel dönüşüm, 15’i ise TOKİ projesi kapsamındadır" şeklinde konuştu. Başkan Özdoğan: "İkinci etapta anahtar teslimleri devam ediyor" Başkan Özdoğan ayrıca belediye İMAR A.Ş. aracılığıyla yapılan kentsel dönüşüm projesinin ikinci etabında vatandaşlara anahtar teslim sürecinin hızla sürdüğünü söyleyerek, "Eylül ayı sonuna kadar tüm hak sahipleri yeni evlerine kavuşmuş olacak. Bu süreçte emeği geçen yüklenici firmamıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Kentsel dönüşüm çalışmaları ve TOKİ’nin yaptığı çalışmalar sonucu ilçedeki esnafın yer konusunda da sıkıntı yaşamaması adına çalıştıklarını belirten Başkan Özdoğan, esnafların ticaretlerini sürdürebilmeleri için geçici yerler sağlandığını ve çarşı içinde konteyner düzenlemelerinin tamamlandığını sözlerine ekledi.
Kayseri Büyükkılıç’tan, 9 bin 200 ton sıcak asfalt kullanılan çalışmada inceleme Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Billur Bağları Caddesi ve Ardıçtepe Caddesi’nde, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince 2 bin 700 metrelik güzergâhta yürütülen, 19 milyon TL yatırım maliyetli ve 9 bin 200 ton sıcak asfalt kullanılan çalışmaları yerince inceledi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince Billur Bağları Caddesi ve Ardıçtepe Caddesi’nde sürdürülen asfalt yenileme çalışmalarını inceledi. Büyükkılıç, ekiplere kolaylıklar dileyerek son durum hakkında bilgiler aldı. Çalışmayı değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Şehrimizin ulaşım altyapısını daha da güçlü hale getirmek için Kayseri’nin dört bir yanında çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi. Başkan Büyükkılıç, söz konusu ulaşım yatırımı maliyetinin 19 milyon TL olduğunu kaydederek, “Billur Bağları Caddesi ve Ardıçtepe Caddesi’nde devam eden asfalt yenileme çalışmalarını inceledik. Yaklaşık maliyeti 19 milyon TL olan 2 bin 700 metrelik bu güzergâhta 9 bin 200 ton sıcak asfalt kullandık” diye konuştu. Kent ulaşımının artan konforuna katkı sunacak yatırımın hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulunan Büyükkılıç, sürücülere kurallara uyma noktasında hassasiyet çağrısında bulundu.
Kayseri Akar ve Büyükkılıç’tan, OSB’de istişare ziyaretleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde iş insanları ve sanayicilerle buluştu. Büyükkılıç ve Akar, iş insanları ile istişare sonrası fabrikaları ziyaret etti. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde iş insanları ve sanayicilerle buluşarak istişare ve değerlendirmelerde bulundu. Büyükkılıç ve Akar, daha sonra fabrika ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Büyükkılıç ve Akar’a, ziyaretlerinde, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve teşkilat mensupları eşlik etti. Büyükkılıç, Akar ve beraberindeki heyet İlk olarak Hürmetçi’de iş insanları ile bir araya geldi. Burada, iş insanları ile üretim ve istihdama yönelik değerlendirme ve istişarelerde bulunuldu. Daha sonra fabrika ziyaretlerinde, Büyükkılıç ve Akar’a, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi ile teşkilat mensupları eşlik etti. Fabrika ziyaretini değerlendiren Başkan Büyükkılıç, “TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanımız Sayın Hulusi Akar, AK Parti İl Başkanımız Fatih Üzüm, Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar ve Sanayi Odası Başkanımız Mehmet Büyüksimitçi ile birlikte savunma sanayisinde ülkemizin ve şehrimizin önemli üretim merkezlerini ziyaret ettik” dedi. Daha sonra başka bir fabrikayı ziyaret eden Akar ve beraberindeki heyet fabrikanın çalışmaları ile yöneticilerden bilgi alarak, personele çalışmalarında kolaylıklar dilediler. Başkan Büyükkılıç, “TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanımız Sayın Hulusi Akar, AK Parti İl Başkanımız Fatih Üzüm, Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar ve Sanayi Odası Başkanımız Mehmet Büyüksimitçi ile bir başka fabrikamızı ziyaret ettik” ifadeleri ile ziyarete dair değerlendirmede bulundu.