MAGAZİN
23 Eylül 2024 Pazartesi - 13:43 Alaşehir Sağlık Müdürü dünya evine girdi Manisa’nın Alaşehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Süleyman Çağrı Bozkurt ile Alaşehir Devlet Hastanesinde Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yapan Opr. Dr. Gülay Gökçe, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nun kıydığı nikahla dünya evine girdi. Alaşehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Süleyman Çağrı Bozkurt ile Alaşehir Devlet Hastanesinde Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yapan Opr. Dr. Gülay Gökçe bir ömür boyu mutluluğa evet dedi. Alaşehir Turkuaz Kır Düğün Salonu’nda yapılan nikah töreninde çiftlerin nikahını Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu kıydı ve evlilik cüzdanını Dr. Gülay Gökçe’ye verdi. Dr. Süleyman Çağrı Bozkurt’un nikah şahitliğini Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Metin Gümüş, Dr. Gülay Gökçe’nin şahitliğini Alaşehir Belediye Meclis Üyesi İbrahim Uslu yaptı. Denizli’nin Buldan ilçesinden olan Opr. Dr. Gülay Gökçe zorunlu hizmet için geldiği Alaşehir’de Dr. Süleyman Çağrı Bozkurt ile hayatlarını birleştirerek, Alaşehirli oldu. Buldan ilçesinde ikamet eden gelinin anne ve babası Safa- Musa Gökçe çifti ile Alaşehir’de ikamet eden damadın anne ve babası Bahar- Osman Bozkurt çifti, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti. Mutlu çift balayı için Fethiye’yi gitti.
Derya Uluğ Yalova’da hastanelik oldu, sahneye 1,5 saat geç çıktı
19 Temmuz 2023 Çarşamba - 10:29 Derya Uluğ Yalova’da hastanelik oldu, sahneye 1,5 saat geç çıktı İki gün önce havuzda düşerek başından yaralandığı ve bu kazayı sakladığı öğrenilen ünlü sanatçı Derya Uluğ, Yalova konseri öncesinde fenalaşınca hastanelik oldu. Konsere 1,5 saat gecikmeli çıktığı için seyircilerden tepki gören Derya Uluğ, geçirdiği kazayı anlatmak durumunda kaldı.Yalova Belediyesi tarafından Yalova’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen konserde Derya Uluğ sahne aldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen konsere Derya Uluğ, geç çıkınca seyircilerden tepki gördü. Yaklaşık 1,5 saat geç başlayan konserde sahneye çıkan Derya Uluğ, Yalovalılardan özür diledi."Başımda dikişler var"Ünlü sanatçı geçirdiği kazayı belli etmeden konseri tamamlamak istediğini fakat fenalaştığını anlatarak, “Bunu ne size de ne de başkasına yansıtmadan, belli etmeden çıkıp bitirmeyi hayal ediyordum ama ben 2 gün önce bir kaza geçirdim. Başımda dikişler var. Bugün buraya çıkmak için oldukça şartları zorladım ama sahneden önce fenalaştım tekrar. O yüzden huzurunuza geç çıktığım için özür diliyorum. Sağlığım el verdiği sürece sahneyi devam ettireceğimi bilmenizi isterim. Sahneye çok nadirdir spor ayakkabıyla çıktım. Bugün mecbur kaldık” dedi.Başındaki yarayı bandana ile gizlediArdından konserine devam eden Derya Uluğ sevilen şarkılarını bu kez Yalovalılar için seslendirdi. Konsere başında bandana ile çıkan ünlü sanatçının, yaralarını gizlemek için bunu kullandığı öğrenildi.Öte yandan, Derya Uluğ’un talihsiz kazayı havuzda eğlenirken geçirdiği, dengesini kaybederek yere düştüğü ve başını zemine vurduğu iddia edildi.Konser sonunda Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve eşi Gökşen Tutuk sahneye çıkarak, başarılı şarkıcıya etkinliğe katılımlarından dolayı çiçek takdim etti.
Bursa’da Edis rüzgarı
19 Temmuz 2023 Çarşamba - 08:52 Bursa’da Edis rüzgarı Bu yıl 61’incisi düzenlenen Uluslararası Bursa Festivali’nde Edis fırtınası esti. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği Edis, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserde hit olan şarkılarını Bursalı hayranları için seslendirdi. Ünlü yıldız, sahne performansıyla büyük alkış aldı.Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla, Atış Şirketler Grubu ana sponsorluğunda bu yıl 61’incisi düzenlenen ‘Uluslararası Bursa Festivali’, Durmazlar sponsorluğunda pop müziğin ünlü yıldızı Edis’i ağırladı.Sahneye çıktığı ilk andan itibaren dansları ve enerjisi ile Bursalılara benzersiz bir atmosfer yaşatan Edis, konserine ‘Arıyorum’ şarkısı ile başladı. İlk şarkısından itibaren tüm performansına hayranlarının eşlik ettiği pop müziğin yıldızı, Açıkhava Tiyatrosu’nu coşturdu. Ünlü yıldızın şarkılarına coşku ile eşlik eden hayranları unutulmaz bir gece yaşadı. Bursa’daki her konserinin kendisi için çok keyifli geçtiğini dile getiren Edis, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a bu muhteşem gece için teşekkür etti.Bursalılara verdiği konserle hayranlarına muhteşem bir gece yaşatan Edis’e, festival ana sponsoru Atış Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış teşekkür plaketi sundu.
Efsaneler Bursa’da mest etti
18 Temmuz 2023 Salı - 10:07 Efsaneler Bursa’da mest etti Türkiye’nin en uzun soluklu festivali 61. Uluslararası Bursa Festivali konserleri devam ediyor. Dünyaca ünlü dans topluluğu Sukhishvili’nin, muhteşem performansının ardından efsane isimler Arif Susam, Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen Bursalılara nostalji yaşattı.Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla, ATIŞ Şirketler Grubu ana sponsorluğunda bu yıl 61’incisi düzenlenen ‘Uluslararası Bursa Festivali, Çaytaze sponsorluğunda taverna ve fantezi müziğin unutulmaz isimleri Arif Susam, Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen’i ağırladı. Yılların eskitemediği parçalarını Bursalı müzikseverler için seslendiren ünlü sanatçılar, izleyenleri adeta mest etti.Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’ndaki müzik ziyafetinde sahneye ilk olarak taverna müziğinin unutulmayan ismi Arif Susam çıktı. Klavyesiyle seslendirdiği şarkılarına izleyenlerin alkışlarıyla eşlik ettiği sanatçı, bir saatlik muhteşem performansının ardından, sahneyi fantezi müziğinin güçlü sesi Cengiz Kurtoğlu’na bıraktı. 80’ler ve 90’lara damga vuran parçalarını potpuri halinde seslendiren Kurtoğlu, dillerden hiç düşmeyen ‘Gece Olunca’, ‘Duvardaki Resim’, ‘Yıllarım’ ve ‘Hain Geceler’ gibi birçok unutulmaz eserini hayranlarıyla birlikte söyledi. Ünlü sanatçının, son dönemde yeniden popüler olan ‘Duyanlara Duymayanlara’ şarkısına Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran Bursalı müzikseverler coşkuyla eşlik etti.Sahneye en hit şarkısı “Nikah Masası” ile çıkan ünlü şarkıcı Ümit Besen de müzikseverlere duygusal anlar yaşattı. Usta isim, binlerce kişinin eşlik ettiği “Alışmak Sevmekten Zor”, “Dilek Taşı” gibi parçalarıyla festivalde geçmişe bir yolculuk yaşattı. İzleyenlerin ayakta alkışlarıyla sona eren konserin ardından etkinlik sponsoru Çaytaze Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağır ile Atış Şirketler Grubu Genel Müdür Yardımcısı Bahadır Kahraman ve BKSTV Genel Sekreteri Fehim Ferik, sanatçılara birer teşekkür plaketi sundu.
Ali Kınık’ın şarkılarına Bayburtluların yanı sıra Somalili ve Bangladeşli öğrenciler de eşlik etti
18 Temmuz 2023 Salı - 08:24 Ali Kınık’ın şarkılarına Bayburtluların yanı sıra Somalili ve Bangladeşli öğrenciler de eşlik etti Bayburt 27’nci Dede Korkut Uluslararası Kültür ve Sanat Şölenlerinin ilk gününde sanatçı Ali Kınık sahne aldı. Saray Bahçesi Meydanı’nda yaklaşık 2 saat süren konsere Bayburtlular yoğun ilgi gösterdiler. Kınık’ın söylediği parçalara Saray Bahçesi’ni dolduran gençler de hep bir ağızdan eşlik ettiler. Doyasıya eğlenen vatandaşlar, keyifli vakit geçirdiklerini söylediler.Bayburtlu vatandaşların yanı sıra Gümüşhane Üniversitesinden şölene katılan yabancı uyruklu öğrenciler de şarkılara eşlik ederek, doyasıya eğlendiler. Bayburt’u ve Bayburtluları çok sevdiklerini belirten Somalili, Bangladeşli öğrenci gençler, Dede Korkut Şölenlerine katılmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.Bayburtlulara yakışır şekilde Dede Korkut Şölenlerini devam ettirmeye çalıştıklarını ifade eden Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, "27 yıldır, Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri her geçen yıl aynı inanç, aynı azim ve aynı kararlılıkla devam ediyor. Bayburtlulara yakışır şekilde şölenimizi devam ettirmeye çalışıyoruz. Hafta boyunca her gün bir programımız olacak, sizlerin zamanınızı en güzel şekilde değerlendirmenizi arzu ediyoruz, eğlenmenizi arzu ediyoruz. Şunu bilmenizi isterim, biz sizi yürekten seviyoruz. Size layık olma adına gece-gündüz elimizden gelen bütün çalışmaları yapıyoruz. İnşallah daha güzel, daha mutlu ve yarınlarda daha güzel Bayburt’u birlikte paylaşacağız" dedi.Şarkılarının sonuna gelen Kınık’a Başkan Pekmezci, plaket ve çiçek takdim etti. Bayburt’ta olmaktan mutluluk duyan Ali Kınık ise, Başkan Pekmezci’ye şükranlarını sunarak, alanı tıklım tıklım dolduran, kendisini yalnız bırakmayan müzikseverlere de teşekkürlerini iletti.
Ufuk Beydemir yeni şarkısını ilk kez Bursa’da seslendirdi
16 Temmuz 2023 Pazar - 21:04 Ufuk Beydemir yeni şarkısını ilk kez Bursa’da seslendirdi ‘Ay Tenli Kadın’ şarkısı ile gönüllerde taht kuran ünlü rock müzik şarkıcısı Ufuk Beydemir, Bursa’da akustik konser verdi. Yeni çıkacak olan şarkısını ilk kez Bursa’da seslendiren Beydemir, büyük beğeni topladı.Tüm biletlerin tükendiği konserde dinleyicilerine özel olarak hazırladığı repertuvarı ile müziğine bambaşka bir soluk kazandıran Ufuk Beydemir, sergilediği performans ile izleyicilerden büyük alkış aldı. Şarkı aralarında sık sık dinleyiciler ile sohbet eden Beydemir, "Bursa İstanbul’dan daha serin. Buraya sadece Ay Tenli Kadın şarkısı için gelen var mı?" dedi. Dinleyicilerin büyük bir çoğunluğu ‘evet’ yanıtını verince ‘Ay Tenli Kadın’ şarkısını seslendirdi. Ardından en çok dinlenen ‘Hiç’, ‘Aklımda Bir Dünya’, ‘Ellerin Uzansa’ gibi dillere pelesenk olan şarkılarını Bursalı sevenleri için seslendirdi. Yakın zamanda ‘Fecri Ebcioğlu 100 Yıllık Şarkıları’ saygı albümünde yer alan ‘Sarhoş’ şarkısını dinleyiciler ile birlikte seslendiren Beydemir, müzik dolu bir gece yaşattı.Dinleyicileri ile buluşmasına gün sayan yeni şarkısını ilk kez Bursa’da seslendiren Beydemir, "Yeni çıkaracağımız şarkımı seslendirmemi ister misiniz? Çok sesli bir şarkı olduğu için akustik olarak hiç hazırlık yapmadık ama deneyelim" diyerek seslendirdi. Bursalı dinleyicilerden tam not aldı.Oyuncu eşi İpek Filiz Yazıcı yalnız bırakmadı‘Her dilde evet’ diyerek hayatlarını birleştiren Ufuk Beydemir ve oyuncu eşi İpek Filiz Yazıcı, sosyal medyadan her fırsatta aşklarını dile getirdikleri paylaşımları ile takipçilerine mutluluklarını gözler önüne seriyor. Önceki Bursa konserinde olduğu gibi İpek Filiz Yazıcı, eşini Bursa konserinde yalnız bırakmadı.
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’ten albüm müjdesi
16 Temmuz 2023 Pazar - 17:02 Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’ten albüm müjdesi Muğla’nın Bodrum ilçesinde önceki akşam sahne alan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, "Yanımdakiler için ölürüm" dedi.Bodrum Yalıkavak Günay Restoran’da sahne alan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, repertuarı ile dinleyicilerini kendisine hayran bıraktı. Ünlü sanatçı, ‘Bir Kulunu Çok Sevdim’, ’Bebeğim’, ’Şemmame’, ’Sarhoş’, ’Kavur Balıkları’, ’Haydi Söyle’ ve ’Mavi Mavi’ gibi sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Sahneye çıkmadan önce basın mensupları ile bir araya gelen Tatlıses, “Ben çalışmadan paslanıyorum. İş benim için çok önemli. Ciğerim pas tutuyor çalışmazsam, ben pas sevmem. Benim çocuklarım da öyledir. Şu an yakın çevremde bulunan insanlar benim her şeyim. Onlar için ölürüm diyebilirim” dedi.Albüm müjdesi verdiBasın mensuplarının "İdo’dan torun haberi var mı?" sorusu üzerine Tatlıses, “Ben onların özel hayatına karışmam. Neyi nasıl istiyorlarsa doğru bir şekilde yaparlar. Biz daha çok iş üzerine konuşuyoruz. Benim eski şarkılarımı okuyor, biz babadan böyle gördük diyor. Ben de yeni bir şarkı çıkaracağım, 1 ay içinde sevenlerimle buluşturacağım. Sürpriz olsun” dedi.Yaklaşık 2 saat sahnede kalan İbrahim Tatlıses, konserinin sonlarına doğru hareketli şarkıları ile kendisini dinlemeye gelen misafirlerini ayağa kaldırdı.