MAGAZİN
Alaşehir Sağlık Müdürü dünya evine girdi 23 Eylül 2024 Pazartesi - 13:43:05 Manisa’nın Alaşehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Süleyman Çağrı Bozkurt ile Alaşehir Devlet Hastanesinde Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yapan Opr. Dr. Gülay Gökçe, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nun kıydığı nikahla dünya evine girdi. Alaşehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Süleyman Çağrı Bozkurt ile Alaşehir Devlet Hastanesinde Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yapan Opr. Dr. Gülay Gökçe bir ömür boyu mutluluğa evet dedi. Alaşehir Turkuaz Kır Düğün Salonu’nda yapılan nikah töreninde çiftlerin nikahını Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu kıydı ve evlilik cüzdanını Dr. Gülay Gökçe’ye verdi. Dr. Süleyman Çağrı Bozkurt’un nikah şahitliğini Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Metin Gümüş, Dr. Gülay Gökçe’nin şahitliğini Alaşehir Belediye Meclis Üyesi İbrahim Uslu yaptı. Denizli’nin Buldan ilçesinden olan Opr. Dr. Gülay Gökçe zorunlu hizmet için geldiği Alaşehir’de Dr. Süleyman Çağrı Bozkurt ile hayatlarını birleştirerek, Alaşehirli oldu. Buldan ilçesinde ikamet eden gelinin anne ve babası Safa- Musa Gökçe çifti ile Alaşehir’de ikamet eden damadın anne ve babası Bahar- Osman Bozkurt çifti, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti. Mutlu çift balayı için Fethiye’yi gitti.
Bandırma’nın Kurtuluş Günü Kıraç konseri ile taçlandı
18 Eylül 2023 Pazartesi - 00:16 Bandırma’nın Kurtuluş Günü Kıraç konseri ile taçlandı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde 17 Eylül Kurtuluş Günü kapsamında Kıraç sevenleri ile buluştu. 17 Eylül Bandırma’nın Kurtuluşunda, Anadolu Rock’ın sevilen ismi Kıraç’ın unutulmaz şarkılarıyla birlikte kutlandı. Bandırma’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılı çeşitli etkinlikler ile kutlandı. 17 Eylül Bandırma’nın Kurtuluşu kutlama etkinlikleri kapsamında Anadolu Rock’ın sevilen ismi ünlü sanatçı Kıraç sahne aldı. Bandırma Cumhuriyeti’nde binlerce Bandırmalı, 17 kutlamaları için bir araya geldi. Konser öncesinde günün anlam ve önemine dair konuşmasını gerçekleştiren Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Bu meydanları hep beraber binlerce kez doldurduk. Özel anlamlı günlerde güzel konserle birliktelik sağladık. Bu yıl 32’ncisini gerçekleştirdiğimiz Kuşcenneti Festivallerini birbirinden önemli sanatçılarla kutlayacağız. Kuruluşun ve kurtuluşun şehri Bandırma’da Belediye Başkanlığı yaptığım için onur ve gurur duyuyorum. Bugün Bandırma’nın kurtuluşunun 101’inci yılında hep birlikte burada olmayı Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz. Minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi. Kıraç, en sevilen şarkılarını Bandırmalılar için seslendirdi. Ünlü sanatçıya bu anlamlı günde Bandırma’da sahne aldığı için teşekkür eden Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Kıraç’a çiçek ve hediye takdim etti. 17 Eylül düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde ülkenin sevilen Rock sanatçısı Kıraç Konseri Cumhuriyet Meydanında sevenleri ile buluştu.
Saçıyla sorunu olan Keloğlan Mağarasına koşuyor
17 Eylül 2023 Pazar - 10:20 Saçıyla sorunu olan Keloğlan Mağarasına koşuyor Denizli’de bir dönem televizyon programlarına da konu olan Keloğlan Mağarası, yurt içi ve yurt dışından gelen turistlerin cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Mağara içindeki atmosferin kelliğe ve saç dökülmelerine iyi geldiği rivayeti ise mağaraya olan ilgiyi arttırıyor. Acıpayam ilçesine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Dodurgalar Mahallesi’nde yer alan Dodurgalar Mahallesi, Antalya yolu üzerinde olması nedeniyle turistlerin de uğrak noktası oluyor. 1990’lı yıllarda çobanlar tarafından bulunan, 2003 yılında Vali Recep Yazıcıoğlu tarafından turizme kazandırılan 145 metre uzunluğundaki mağara, içerisindeki sarkıt ve dikitlerle beğeni topluyor. Işıklandırmayla renklendirilen mağara, yazın serin, kışın ise sıcak olmasıyla dikkat çekiyor. Kel bir çobanın mağarada 2 gün kaldıktan sonra, saçlarının yeniden çıktığı rivayeti ise bölge insanı arasında dilden dile dolaşıyor. Bunu duyan yerli turistler de mağaraya ayrı bir ilgi gösteriyor. “Komşu illerden çok turist alıyoruz” Özellikle kellikle ilgili rivayeti duyanların yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Dodurgalar Mahallesi Muhtarı İlhan Aksoy, yerli ve yabancı turistlerin mağaraya ilgi gösterdiğini kaydetti. Aksoy, “Şimdi bu mağaramız Acıpayam ilçesine 20 kilometre mesafededir. Antalya yoluna ise 5 kilometrede uzaktır. 1421 rakımlı yükseklikte bulunmaktadır. Mağaramızın uzunluğu 145 metredir .İçerisi likit ve sarkıtlar ile güzel bir görünüm oluşturmaktadır. Bol sayıda yerli ve yabancı turist almaktayız. Bundan sonra inşallah daha çok turist gelmesini beklemekteyiz. Mağaramız 2003 yılında turizme kazandırıldı. Merhum Recep Yazıcıoğlu tarafından mağaramız turizme kazandırıldı. Buraya kadar çıktı. Keşfini yaptı. Buraya gelenlerin saçlarının çıktığını söylüyorlar ama bu bir rivayet. Özellikle komşu illerden çok turist alıyoruz” dedi. “Şansımı deneyeyim diye geldim” Mağaraya ziyarete gelen Bayram Karataş ise “Ben Acıpayam’da esnafım. Buraya gezmeye geldim. Saç çıkarıyor dediler ama şansımı deneyeyim diye gezmek için geldim. Mağaranın konumu çok güzel bir yerde. Denizli Acıpayam ilçesi Dodurga kasabasında çok güzel bir mağara. İçerisinin serinliği de iyi. Şu anda üşümeye başladım .İçerisi çok serin. Güzel bir yer gezmek için geldim. Yani mağarada bir şansımı deneyeyim dedim. Saç çıkardığını duydum. İnşallah faydası olur” diye konuştu.
Keloğlan Mağarası saçıyla sorunu olanların ilgi odağı
17 Eylül 2023 Pazar - 10:19 Keloğlan Mağarası saçıyla sorunu olanların ilgi odağı Denizli’de bir dönem televizyon programlarına da konu olan Keloğlan Mağarası, yurt içi ve yurt dışından gelen turistlerin cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Mağara içindeki atmosferin kelliğe ve saç dökülmelerine iyi geldiği rivayeti ise mağaraya olan ilgiyi arttırıyor. Acıpayam ilçesine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Dodurgalar Mahallesi’nde yer alan Dodurgalar Mahallesi, Antalya yolu üzerinde olması nedeniyle turistlerin de uğrak noktası oluyor. 1990’lı yıllarda çobanlar tarafından bulunan, 2003 yılında Vali Recep Yazıcıoğlu tarafından turizme kazandırılan 145 metre uzunluğundaki mağara, içerisindeki sarkıt ve dikitlerle beğeni topluyor. Işıklandırmayla renklendirilen mağara, yazın serin, kışın ise sıcak olmasıyla dikkat çekiyor. Kel bir çobanın mağarada 2 gün kaldıktan sonra, saçlarının yeniden çıktığı rivayeti ise bölge insanı arasında dilden dile dolaşıyor. Bunu duyan yerli turistler de mağaraya ayrı bir ilgi gösteriyor. “Komşu illerden çok turist alıyoruz” Özellikle kellikle ilgili rivayeti duyanların yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Dodurgalar Mahallesi Muhtarı İlhan Aksoy, yerli ve yabancı turistlerin mağaraya ilgi gösterdiğini kaydetti. Aksoy, “Şimdi bu mağaramız Acıpayam ilçesine 20 kilometre mesafededir. Antalya yoluna ise 5 kilometrede uzaktır. 1421 rakımlı yükseklikte bulunmaktadır. Mağaramızın uzunluğu 145 metredir .İçerisi likit ve sarkıtlar ile güzel bir görünüm oluşturmaktadır. Bol sayıda yerli ve yabancı turist almaktayız. Bundan sonra inşallah daha çok turist gelmesini beklemekteyiz. Mağaramız 2003 yılında turizme kazandırıldı. Merhum Recep Yazıcıoğlu tarafından mağaramız turizme kazandırıldı. Buraya kadar çıktı. Keşfini yaptı. Buraya gelenlerin saçlarının çıktığını söylüyorlar ama bu bir rivayet. Özellikle komşu illerden çok turist alıyoruz” dedi. “Şansımı deneyeyim diye geldim” Mağaraya ziyarete gelen Bayram Karataş ise “Ben Acıpayam’da esnafım. Buraya gezmeye geldim. Saç çıkarıyor dediler ama şansımı deneyeyim diye gezmek için geldim. Mağaranın konumu çok güzel bir yerde. Denizli Acıpayam ilçesi Dodurga kasabasında çok güzel bir mağara. İçerisinin serinliği de iyi. Şu anda üşümeye başladım .İçerisi çok serin. Güzel bir yer gezmek için geldim. Yani mağarada bir şansımı deneyeyim dedim. Saç çıkardığını duydum. İnşallah faydası olur” diye konuştu.
Geleceğin Hayri Dev’leri yetişiyor
16 Eylül 2023 Cumartesi - 11:01 Geleceğin Hayri Dev’leri yetişiyor Denizli’de hayatta iken ’Yaşayan İnsan Hazinesi Kültürel Miras Taşıyıcısı’ listesinde yer alan ve “Goca Usta” olarak anılan Hayri Dev’in üç telli tırnak curasını gelecek nesillere aktarmak için gece-gündüz çalışıyorlar.. Orta Asya’dan günümüze kadar gelen nadir çalgılardan olan Üç Telli Tırnak Curası Acıpayam ilçe Konservatuarında gelecek nesillere aktarılıyor. Acıpayam Belediyesi’nin de desteğiyle süren proje 2 yıl önce hayata geçirildi. Hayatta olan nadir Cura Ustalarından Sadi Cesuroğlu, bu çalgıyı gelecek nesillere aktarabilmek için Acıpayam ilçesinin dağ köylerini tek tek dolaşarak bu işe meraklı ve yetenekli gençleri tespit ederek yola çıktı. Yaşları 15 ila 20 arasında değişen gençlerle başlayan çalışmalarda bir hayli yol kat edildi. 2 yıldır gece-gündüz çalışan öğrenciler, sayıları anca 40’ı bulan tırnak curasını çalabilen sanatçılar arasında yerini aldı Kendilerini bu alanda geliştirmek isteyen gençler, birer Hayri Dev olabilme hayalini kurarken, ustaları Sadi Cesuroğlu ise yöreden topladığı eserlerle albüm oluşturabilmenin hayalini kuruyor . Hedef gelecek nesillere aktarmak Cura Ustası Sadi Cesuroğlu , “Ben aynı zamanda bağlama eğitmeniyim. Üç telli tırnak curası dersi veriyorum.Üç telli Tırnak curası Orta Asya´dan günümüze kadar varını sürdürebilen bir yörük sazıdır. Elle çalma tekniği ile çalınır. Bölgemizde ve yöremizde özellikle Teke bölgesinde daha çok önümüze çıkar. Acıpayam Gireniz bölgesi, Çameli yöresi bu bölgelerde ağırlıkta çalınır. Bu enstrüman Orta Asya´dan günümüze kadar gelmiş.Biz bunu yaşatmaya çalışıyoruz. Çünkü günümüzde 40 kişiye yakın insan bu curayı çalabiliyor. Bu çalgının gelecek nesillere aktarılabilmesi için bir proje hazırladık. 2 yıl önce Acıpayam Gireniz bölgesinde genç yetenekli çocuklarımızı dağ bayır gezerek yerinde tespit ettik. Yetenekli çocuklarımıza curayı öğreterek gelecek nesillere aktarmaya çalışıyoruz. Bu çalışma Türkiye´de bir ilk oldu. Bunun için çok mutluyuz. “Üç telli ile çalınabilen eserleri derleyeceğiz” Yörede Üç Telli Cura ile çalınabilen eserleri toplayarak cd hazırlamayı hedeflediklerini de kaydeden Cesuroğlu, “Hayri Dev, Fethiye´de Ramazan Güngör gibi ustalarımız bu dünyadan göç ettiler. Mekanları cennet olsun. Biz günümüzde artık yok olmaya yüz tutmuş bu enstrümanı gelecek nesillere aktarmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Hayırlısıyla önümüzdeki günlerde bir de tüm üç telli ile çalınabilen eserleri çalarak bir cd´de toplayıp gelecek kuşaklara aktarmak için kaydedeceğiz”dedi. Severek çalıyorlar Acıpayam’ın Benlik Mahallesi’nde yaşarken Sadi Cesuroğlu tarafından keşfedilen genç yeteneklerden Bayram Ersoy, curayı severek çaldıklarını kaydederek bu enstrümanı çalmaktan dolayı çok büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Ersoy, “Yaklaşık 2 yıldır Sadi hocamızdan ders görüyoruz. Ben bu işi meslek olarak öğrenmek istedim. Öğrenmeye de başladım. İnşallah bu yeteneğimi gelecek nesillere taşımak istiyorum”diye konuştu. Cafer Yılmaz ise, “En büyük hayalim Haydi Dev gibi büyük bir sanatçı olmak. Bunu hocamla birlikte başaracağıma inanıyorum” dedi. Öğrencilerden Emrah Çakır, “Ben Acıpayam’ın Hisar Mahallesinde’ yaşıyorum. Müzisyenim. Genimden gelen bir müzik ruhum var. 3 telli tırnak curasını 2 yıldır öğreniyorum. Niyetim bu güzel enstrümanı geleceğe iletmek” dedi. Cevat Himmetli ise, “Denizli merkezde yaşıyorum. Üç telli parmak curasını yaklaşık 1 yıldır devam ediyorum. Sadi Cesuroğlu hocamızla eğitimlerimize devam ediyoruz. Konservatuar Türk Halk Müziği bölümüne hazırlanıyorum.Bu enstrümanı çalan çok az sayıda kişi kaldı. Bu kültürü yaşatmak istiyorum” diye konuştu.
Geleceğin Hayri Dev’leri yetişiyor
16 Eylül 2023 Cumartesi - 10:51 Geleceğin Hayri Dev’leri yetişiyor Denizli’de hayatta iken ’Yaşayan İnsan Hazinesi Kültürel Miras Taşıyıcısı’ listesinde yer alan ve “Goca Usta” olarak anılan Hayri Dev’in üç telli tırnak curasını gelecek nesillere aktarmak için gece-gündüz çalışıyorlar.. Orta Asya’dan günümüze kadar gelen nadir çalgılardan olan Üç Telli Tırnak Curası Acıpayam ilçe Konservatuarında gelecek nesillere aktarılıyor. Acıpayam Belediyesi’nin de desteğiyle süren proje 2 yıl önce hayata geçirildi. Hayatta olan nadir Cura Ustalarından Sadi Cesuroğlu, bu çalgıyı gelecek nesillere aktarabilmek için Acıpayam ilçesinin dağ köylerini tek tek dolaşarak bu işe meraklı ve yetenekli gençleri tespit ederek yola çıktı. Yaşları 15 ila 20 arasında değişen gençlerle başlayan çalışmalarda bir hayli yol kat edildi. 2 yıldır gece-gündüz çalışan öğrenciler, sayıları anca 40’ı bulan tırnak curasını çalabilen sanatçılar arasında yerini aldı Kendilerini bu alanda geliştirmek isteyen gençler, birer Hayri Dev olabilme hayalini kurarken, ustaları Sadi Cesuroğlu ise yöreden topladığı eserlerle albüm oluşturabilmenin hayalini kuruyor . Hedef gelecek nesillere aktarmak Cura Ustası Sadi Cesuroğlu , “Ben aynı zamanda bağlama eğitmeniyim. Üç telli tırnak curası dersi veriyorum.Üç telli Tırnak curası Orta Asya´dan günümüze kadar varını sürdürebilen bir yörük sazıdır. Elle çalma tekniği ile çalınır. Bölgemizde ve yöremizde özellikle Teke bölgesinde daha çok önümüze çıkar. Acıpayam Gireniz bölgesi, Çameli yöresi bu bölgelerde ağırlıkta çalınır. Bu enstrüman Orta Asya´dan günümüze kadar gelmiş.Biz bunu yaşatmaya çalışıyoruz. Çünkü günümüzde 40 kişiye yakın insan bu curayı çalabiliyor. Bu çalgının gelecek nesillere aktarılabilmesi için bir proje hazırladık. 2 yıl önce Acıpayam Gireniz bölgesinde genç yetenekli çocuklarımızı dağ bayır gezerek yerinde tespit ettik. Yetenekli çocuklarımıza curayı öğreterek gelecek nesillere aktarmaya çalışıyoruz. Bu çalışma Türkiye´de bir ilk oldu. Bunun için çok mutluyuz. “Üç telli ile çalınabilen eserleri derleyeceğiz” Yörede Üç Telli Cura ile çalınabilen eserleri toplayarak cd hazırlamayı hedeflediklerini de kaydeden Cesuroğlu, “Hayri Dev, Fethiye´de Ramazan Güngör gibi ustalarımız bu dünyadan göç ettiler. Mekanları cennet olsun. Biz günümüzde artık yok olmaya yüz tutmuş bu enstrümanı gelecek nesillere aktarmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Hayırlısıyla önümüzdeki günlerde bir de tüm üç telli ile çalınabilen eserleri çalarak bir cd´de toplayıp gelecek kuşaklara aktarmak için kaydedeceğiz”dedi. Severek çalıyorlar Acıpayam’ın Benlik Mahallesi’nde yaşarken Sadi Cesuroğlu tarafından keşfedilen genç yeteneklerden Bayram Ersoy, curayı severek çaldıklarını kaydederek bu enstrümanı çalmaktan dolayı çok büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Ersoy, “Yaklaşık 2 yıldır Sadi hocamızdan ders görüyoruz. Ben bu işi meslek olarak öğrenmek istedim. Öğrenmeye de başladım. İnşallah bu yeteneğimi gelecek nesillere taşımak istiyorum”diye konuştu. Cafer Yılmaz ise, “En büyük hayalim Haydi Dev gibi büyük bir sanatçı olmak. Bunu hocamla birlikte başaracağıma inanıyorum” dedi. Öğrencilerden Emrah Çakır, “Ben Acıpayam’ın Hisar Mahallesinde’ yaşıyorum. Müzisyenim. Genimden gelen bir müzik ruhum var. 3 telli tırnak curasını 2 yıldır öğreniyorum. Niyetim bu güzel enstrümanı geleceğe iletmek” dedi. Cevat Himmetli ise, “Denizli merkezde yaşıyorum. Üç telli parmak curasını yaklaşık 1 yıldır devam ediyorum. Sadi Cesuroğlu hocamızla eğitimlerimize devam ediyoruz. Konservatuar Türk Halk Müziği bölümüne hazırlanıyorum. Bu enstrümanı çalan çok az sayıda kişi kaldı. Bu kültürü yaşatmak istiyorum” diye konuştu.
Ayvalık ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü kutlamalaarında sanatçı Onur Akın sahne aldı
16 Eylül 2023 Cumartesi - 10:50 Ayvalık ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü kutlamalaarında sanatçı Onur Akın sahne aldı Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü nedeniyle sahne alan sanatçı Onur Akın, siyaseti bıraktığını açıkladı. Ayvalık Amfi Tiyatro’da tamamı kendi bestelerinden oluşan dillerde pelesenk olmuş şarkılarını seslendiren Akın, binlerce hayranına unutamayacakları bir müzik ziyafeti verdi. Uzun yıllar hemen hemen her sene Ayvalık’a gelip konser verdiğini söyleyen Onur Akın, “Konserlere bir süre ara vermiştik. Bu yıl o özlem bitiyor. Ben Ayvalık’ı kurtuluşunun 101. yıldönümünde burada olmaktan son derece mutluyum. Çünkü bu güzel ilçeye her geldiğimde yüreğim pırıldıyor” dedi. Belediye Başkanı Ergin de, sanatçı Akın’a bir buket çiçek takdim ederek, “Altınova’mızın ve Ayvalık’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü kutlu olsun. Bu anlamda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nda düşmana ilk askeri kurşunu atan Ali Çetinkaya’yı sonsuz minnet ve rahmetle anıyorum.” dedi. Israrlı taleplere rağmen o şarkıları seslendirmedi Ünlü sanatçı Onur Akın, Ayvalık’taki konserinin kalan süresinde; “Seviyorum Seni”, “Asi ve Mavi”, “Gaybana Geceler”, “Çam Kolonyası” gibi eserlerini amfi tiyatroyu adeta hınca hınç dolduran Ayvalıklılarla birlikte seslendirdi. Onur Akın’ın; konseri izleyenlerin yoğun isteklerine rağmen, daha önce CHP’nin seçim şarkıları olarak kullanılan, “Bir ıslıkta sen çal” ve “Kılıçdaroğlu” gibi eserlerini seslendirmemesi ise dikkat çekti. Akın’ın konserinde; Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, partinin ilçe yöneticileri ve yaklaşık 5 bin kişilik bir vatandaş topluluğu hazır bulundu.
Ünlü manken uğradığı haksızlığı sosyal medyasından paylaştı
14 Eylül 2023 Perşembe - 16:34 Ünlü manken uğradığı haksızlığı sosyal medyasından paylaştı Ünlü manken ve oyuncu Tuğçe Aral, baş manken olarak çıktığı bir defilede yaşadığı haksızlığı sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisinde Gülbahar karakteri olarak rol alan ünlü manken ve oyuncu Tuğçe Aral çıktığı defilede çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırma nedenini yaptığı bir açıklama ile duyurdu. Baş mankenlerden biri olarak çıktığı defilede uğradığı haksızlık ve kendisine yapılan kıskançlığa isyan edip sosyal medya hesabından yazı paylaşan Aral, “Bir süredir sunuculuk, şarkıcılık ve oyunculukla ilgili projeler yaptığım için defilelere çıkmamıştım. Türkiye’de, aslında biraz da kalitesiz ve hastalık derecesinde kıskanç bazı meslektaşlarım sebebiyle ara vermiştim. İnanın yıllar geçmesine rağmen hiçbir şey değişmemiş. Yine kıskanç ve hasetliğinden çatlayan bazı eski modeller, yine bir organizasyonu beceremeyen bazı tipler ve sabotaj üstüne sabotajlar. Niyetlerinin ve kalplerinin kötülükleri, siyahlıkları yüzlerinden akıyor. Profesyonelce hazırlandığım ve konsepte uygun olsun diye kostüm ve aksesuar araştırdığım işte, gördüğüm manzara maalesef korkunçtu. Söylenecek çok şey varda daha fazla söyleyip de prim yaptırmak istemiyorum. Sadece sizlerin neden paylaşım yapmadığım ve paylaşımları sildiğime yönelik sorularınıza cevaben açıklama yaptım” ifadelerine yer verdi.