ASAYİŞ - 16 Eylül 2024 Pazartesi 11:19

Telefona bakarken mazgala düştü: O anlar kameraya yansıdı

A
A
A

Bursa’da bir sitenin önünde cep telefonuna bakarak yürüyen genç, kapağı açık bırakılan mazgaldan aşağı düştü. Gencin şans eseri ufak sıyrıklarla atlattığı görünmez kaza, güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi’nde bulunan bir sitenin önünde telefonla konuşmak için dışarı çıkan genç, konuşması bittikten sonra telefona daldı. Bir yandan yürüyüp, bir yandan da ekrana bakan genç, site önünde kapağı açık bırakılan mazgala düştü. Ne olduğunu anlamayan genç bir anlık refleks ile kendini yukarı çekti. Ufak sıyrıklarla atlatılan kaza kameraya yansırken, gencin yardımına çevredekiler yetişti.

Telefona bakarken mazgala düştü: O anlar kameraya yansıdı

Ahmet Burak Öztürk - Ali İhsan Uğur

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Serkan Zengin’den çevre yoluna dinlenme tesisi açılması çağrısı Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Eskişehir Şube Başkanı Serkan Can Zengin, Eskişehir çevre yoluna dinlenme tesisi açılması konusunda gerekli girişimleri yapmaları konusunda odalara çağrıda bulundu. Şube Başkanı Zengin, açılmasını önerdiği dinlenme tesisinin içerisinde birçok mağaza olması gerektiğini söyledi. Çevre illerde dinlenme tesislerinin olduğunu hatırlatarak Eskişehir’de neden olmadığı sorusunu yönelten Zengin, kent içerisinden geçen yaklaşık 200 bin insanın 1 lira bile bırakmadan şehirden çıktıklarını ifade etti. Bu konudan odaların sorumlu olduğuna dikkat çekerek çağrıda bulunan Zengin, Eskişehir çevre yolunun üstüne dinlenme tesisi kurulması için gerekli girişimlerin başlatılmasını istedi. "Kütahya’da, Afyon’da ve Bozüyük’te varken Eskişehir’de niye yok?" TÜGİAD Şube Başkanı Serkan Can Zengin, yapmış olduğu açıklamada, “Eskişehir çevre yoluna dinlenme tesisi açılmak zorunda. Bu dinlenme tesisinin içerisinde kahveciler, mağazalar, hediyelik eşya dükkanları gibi bir çok mağaza olmalı. AVM şeklinde değil, oksijen tesisleri gibi arabanın yaklaştığı tesisler olmalı. Kütahya’da, Afyon’da, Bozüyük’te varken Eskişehir’de niye yok? Eskişehir’de dinlenme tesisi olmamasından kimse rahatsızlık duymuyor. Eskişehir çevre yolundan 100 bin araç geçiyor. Her birinin içerisinde iki kişinin olduğunu düşünürsek 200 bin insan Eskişehir’den geçiyor. 200 bin insan bu şehre 1 lira bile para bırakmadan şehrin bir ucundan girip diğer ucundan çıkıyorlar. Bozüyük’e, Afyon’a ve Kütahya’ya bırakıyorlar. Bununla ilgili kimler bu işin içinde sorumluysa, ki bana göre odalar sorumludur. Odalara buradan çağrı yapıyorum. Eskişehir çevre yolunun üstüne dinlenme tesisi kurulması için gerekli girişimleri ve çalışmaları yürütmek zorundalar. Bu gereklidir" dedi.