SAĞLIK - 11 Eylül 2024 Çarşamba 09:30

Yoğun bakım hizmetlerinin kalitesi artırılacak

A
A
A
Yoğun bakım hizmetlerinin kalitesi artırılacak

Aydın Devlet Hastanesi’nde yapılan toplantıda yoğun bakım hizmetlerinin kalitesinin arttırılmasına yönelik çalışmalar değerlendirildi.


Aydın Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda, "Yoğun Bakımlar Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi. Hastane Yöneticileri, Branş Sorumlusu Hekimler ve Birim Sorumlusu personellerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, yoğun bakımların işleyişi, hastaların tedavi ve takip süreçleri, çalışma alanlarının eksiklikleri ve talepleri ayrıca yoğun bakım yatak doluluk oranları gibi veriler üzerinde istişare edildi. Yoğun bakım hizmetlerinin kalitesini arttırmak amacıyla yürütülen değerlendirme toplantısında, ilgili tüm birimlerin koordinasyon içinde çalışmasının önemi vurgulandı.



Yoğun bakım hizmetlerinin kalitesi artırılacak

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Karabük KBÜ’lü öğrenciler finale kaldı Karabük Üniversitesinin (KBÜ) Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencileri, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Aydın Doğan Vakfı tarafından düzenlenen 34. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan "Genç İletişimciler Yarışması"nda finale yükseldi. Yarışmaya fotoğraf, mizanpaj, araştırma, haber ve röportaj dallarında başvuru yaparak finale yükselen öğrenciler arasında Gazetecilik Bölümünden Halil Tükenmez ve Uğur Balkan olurken Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünden ise Bilal Bozkurt ve Merve Dülger yer aldı. Öğrencilerin projelerinde danışmanlık yapan öğretim üyeleri arasında Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünde görev yapan Dr. Öğretim Üyesi Burak Türten, Gazetecilik Bölümünde görev yapan Dr. Öğretim Üyesi Faruk Aşlakçı ve Dr. Öğretim Üyesi Mesut Yılmaz yer alıyor. KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, “Öğrencilerimiz, Genç İletişimciler Yarışması’nda finale kalarak üniversitemize bir gurur daha yaşattılar. Karabük Üniversitesi son zamanlarda art arda gelen başarılarla müthiş bir performans gösteriyor. Öğrencilerimiz, akademisyenlerimiz, idari personelimiz, bölümlerimiz, fakültelerimiz ve üniversitemiz başarılara, ödüllere doymuyor. Karabük Üniversitesi olarak dünyanın en iyi üniversitesi olma kızıl elmasıyla çalışmalarımızı artırarak sürdürmeye, yaygın başarı haline getirmeye, Türkiye’nin gücünü her alanda birleştirmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Yarışmanın ödül töreni, 16 Aralık 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.