ASAYİŞ - 21 Eylül 2024 Cumartesi 20:07

Akseki’de trafik kazası: 1 yaralı

A
A
A
Akseki’de trafik kazası: 1 yaralı

Antalya’nın Akseki ilçesinde yağış nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.


Kaza, saat 16.00 sıralarında Akseki-Seydişehir karayolu Yarpuz Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Seydişehir yönünden Akseki yönüne gelmekte olan Hüseyin Ç. idaresindeki 06 DHT 921 plakalı ticari minibüs, Yarpuz Mahallesi yakınlarına geldiğinde havanın yağışlı, zeminin ıslak olmasından dolayı aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağ tarafında bulunan dağlık ve taşlık alana çarparak devrildi. Kazayı görenler 112 acil çağrı merkezine ihbar ederek olay yerine ambulans, Bölge Trafik ve jandarma ekipleri sevk edildi.


Kazada ticari minibüs sürücüsü yara almadan kurtulurken, araçta yolcu olarak bulunan Emine Ç. hafif yaralandı. 112 sağlık ekiplerinin yaptıkları ilk müdahalenin ardından Akseki Devlet Hastanesine götürüldü.



Akseki’de trafik kazası: 1 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Suat Kaya: “90+6 dakika boyunca kaleye bir tane şutumuz yoktu” Sakaryaspor Teknik Direktörü Suat Kaya, Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında 2-1 mağlup oldukları MKE Ankaragücü maçı ardından, “90+6 dakika boyunca kaleye bir tane şutumuz yoktu. Kendimizi geliştirmekten başka çaremiz yok. Önümüzdeki hafta maça hazırlanacağız” dedi. Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında deplasmanda karşılaştığı MKE Ankaragücü’ne 2-1 mağlup oldu. Sakaryaspor Teknik Direktörü Suat Kaya, maçın ardından basın toplantısında, “Ümraniyespor maçının ardından 6 gün İyi hazırlandık. Yaptığımız analizde ilk 45 dakika haklı çıktık. Kora kor bir mücadele vardı. Onlarda bizde çok istiyorduk. Her maça böyle hazırlanıyoruz. Bütün oyuncuları ortak paydada kullanmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bütün maçın sorumluluğunu üstüme alacağım” ifadelerini kullandı. “90+6 dakika boyunca kaleye bir tane şutumuz yoktu” Kaya, “90+6 dakika boyunca kaleye bir tane şutumuz yoktu. Kendimizi geliştirmekten başka çaremiz yok. Önümüzdeki hafta maça hazırlanacağız” diye konuştu. “Futbolcularımla sahada kalmaya özen gösteriyorum” Bir gazetecinin Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn’in uğradığı saldırı sonucu futbolcuların son durumlarının nasıl olduğuna ilişkin sorusunu da yanıtlayan Kaya, şunları kaydetti: “Futbolcularımla sahada kalmaya özen gösteriyorum. Yarın bir kongremiz var. Orayla hiç bizim bir ilgimiz alakamız yok. Yönetim haricinde 25 gün yaşadık. Bunda bir beraberlik, bir galibiyet, bir mağlubiyet ama biz hep sahanın içinde oyuncularda kalmaya çalıştık. İnşallah güzel bir yönetim bizi iyi yönetecek. Hepimiz için çok önemli. Toparlanırız, ben takımıma güveniyorum.”