ASAYİŞ - 23 Eylül 2024 Pazartesi 20:37

İneğe çarpmamak manevra yapan araç devrildi

A
A
A
İneğe çarpmamak manevra yapan araç devrildi

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde ineğe çarpmamak için manevra yapan sürücü kaza yaptı. Sürücü kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, araçta maddi hasar meydana geldi.


Kaza, Pülümür ilçe çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 41 ALR 296 plakalı otomobilin sürücüsü önüne çıkan ineğe çarpmamak için manevra yaptı. Manevrayla birlikte otomobil yol kenarına devrildi. Sürücünün hafif sıyrıklarla atlattığı kazada araçta maddi hasar meydana geldi. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sürücü ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.



İneğe çarpmamak manevra yapan araç devrildi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Selçuk İnan: "3 zor maç oynadık, iyi mücadele ettik" Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Selçuk İnan, 0-0 biten Trabzonspor maçının ardından, "Dokuz günde ikisi büyük takımlarla olmak üzere 3 zor maç oynadık, iyi mücadele ettik" dedi. Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Trabzonspor’u konuk etti. Zorlu maç başladığı gibi golsüz eşitlikle sona ererken Gaziantep FK puanını 4’e, Trabzonspor ise ligde oynadığı 5. maçtan da beraberlikle ayrılarak 5’e yükseltti. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Selçuk İnan, kendi sahalarında galip gelemedikleri için üzgün olduklarını söyledi. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Selçuk İnan, "Dokuz günde 3. zor maçı oynadık. Bizim için kolay olmadı. İki büyük maç oynadık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Üç maçta da iyi mücadele ettik. Elimizdeki bütün oyuncularla bir takım ortaya çıkarmaya çalıştık ve oyuncularım söylenenleri harfiyen yerine getirdi. Maça da iyi başladık. Trabzonspor lige iyi başlamasa da çok tehlikeli takım. Takımımız maçı kazanmak için oynadık. İstatistiklerde daha öndeydik. İyi mücadele ettik, galip gelemedik ve gelecek için iyi bir işaret verdik" ifadelerini kullandı. "Eski hocamıza rakip olmak farklı bir duygu" Eski hocası Şenol Güneş ile rakip olmanın farklı bir duygu olduğunu da belirten İnan, "Eski hocamıza rakip olmak farklı bir duygu. Eski hocalarımız bizimle gurur duyuyor. Bizim için de farklı bir duygu. Bugün Şenol hocayla rakip olduk. Açıkçası biraz duygulandım. Bizim için de farklı bir deneyim oldu. Şenol hoca ve Trabzonspor camiası benim için çok önemli" diye konuştu.
Manisa Eşyalarını almaya gittiği evde boşanma aşamasındaki eşini boğarak öldürdü Manisa’nın Yunusemre ilçesinde eşinden boşanma aşamasında olan şahıs, eşyalarını almak için gittiği evde tartıştığı eşini boğarak öldürdü. Olay, saat 18.30 sıralarında Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi’ndeki lüks bir sitede meydana geldi. Yaklaşık 1 ay önce Yunusemre Belediyesi’nde zabıta olarak işe başlayan G.E. (40) ile güzellik salonu işletmecisi eşi Selda Eller (39), bir süre önce ailevi sorunları nedeniyle anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdi. 3 Ekim tarihinde boşanma davaları görülecek olan çiftten Selda Eller, G.E.’yi telefonla arayarak eve gelip eşyalarını almasını istedi. Eve giden G.E., eşyalarını aldığı sırada eşinin kendisi hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı aldırdığını öğrendi. Bunun üzerine çıkan tartışmada G.E., eşi Selda Eller’i boğarak öldürdü. G.E., olayın ardından Barbaros Polis Karakolu’na giderek, eşini öldürdüğünü itiraf etti. Adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde evin çocuk odasında Selda Eller’in cansız bedenini buldu. Savcılığın incelemesinin ardından Selda Eller’in cansız bedeni, otopsi için Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. G.E., polisteki ifadesinde kendisine ağır hakaretler ettiğinden dolayı öfkelendiğini ve eşini boğduğunu söyledi. 20 yıldır evli olan çiftin 1’i erkek 2 çocukları olduğu öğrenildi.