MAGAZİN - 10 Temmuz 2024 Çarşamba 10:30

Şeyma Subaşı Bodrum’da ortaya çıktı

A
A
A
Şeyma Subaşı Bodrum’da ortaya çıktı

Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra dünyayı gezmeye başlayan Şeyma Subaşı Bodrum’da ortaya çıktı. Instagram’da 2 milyon 800 bin takipçisi olan, abonelik sisteminde ise 200 bin civarında takipçisi olduğu tahmin edilen Subaşı, son olarak Bodrum’da çekildiği pozlarını takipçileri ile paylaştı.


Acun Ilıcalı’nın sunduğu yarışma programına katıldıktan sonra evlendiği, Ilıcalı’dan 2020’de boşanan Şeyma Subaşı’nın Bodrum’dan yaptığı paylaşım kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Acun Ilıcalı’dan boşanırken yüklü miktarda nafaka ve tazminat alan Subaşı, daha sonra dünyayı gezmeye başlamıştı. Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi ile 5 ay süren evliliğini 2023’te bitiren Subaşı’nın Instagram’daki takipçi sayısının 2 milyon 800 bini geçtiği görüldü. Instagram’da ücret ödeyerek abone olunmasıyla Subaşı’nın özel paylaşımlarını görebilen abone takipçi sayısının ise 200 bini geçtiği iddia ediliyor. Subaşı’nın aylık 250 TL ödediği öğrenilen abonelerine transparan kıyafetine zoom yaparak yaptığı paylaşım, yeni tartışmaların başlamasına neden olmuştu. Abone sayısını arttırmak için görsel şovlar yapan Subaşı’nın Bodrum paylaşımının altına ise sık sık Acun Ilıcalı ile ilgili yorumlar geldiği görüldü. Subaşı’ya en çok gelen yorumlardan biri ise “Acun’un paraları ile dünyayı geziyorsun” oldu.



Şeyma Subaşı Bodrum’da ortaya çıktı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Sakarya Kitaplar usta ellerde zarif birer elbise giyiyor Geleneksel Sanatlar İhtisas Merkezi’nde her bir kitap, zarif ciltlerle vücut buluyor. Deri, kumaş ve kağıdın ustalıkla şekillendiği atölyelerde, kitaplar sadece koruma altına alınmıyor, aynı zamanda birer sanat eserine dönüşüyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Sanatlar İhtisas Merkezi’nde cilt sanatı dersleri yoğun ilgiyle sürüyor. Kitaplar, deri ve kumaşla ustalıkla işlenerek hem korunuyor hem de estetik bir değer kazanıyor. Kitapların yepyeni bir vücuda kavuştuğu cilt sanatı için açılan kurs, bu yıl da yoğun ilgi gördü. Kursiyerler daha ilk günlerinde cilt sanatına dair birçok ipucu öğrenirken, aynı zamanda öğrenci olarak girdikleri bu çatı altında birer sanatçıya dönüştü. Kursiyer Mehmet Sinan Güneş, “Bu tarz sanatlar, kaybolmaya yüz tutmuş geleneksel zanaatlar olduğu için, yaşatılması ve canlı tutulması büyük önem taşıyor. Bu sebeple, bu tür merkezlerin varlığı oldukça kıymetli. Tarihi bir geçmişe sahip cilt sanatı, Sakarya’da yoğun ilgi görmekte ve önemli bir merkez haline gelmektedir. Sanat insanın ruhuna hitap eden yönüyle bize büyük bir huzur veriyor” dedi. “Hem teknik becerileri hem de teorik bilgileri öğreniyoruz” Yüksek lisans öğrencisi olan Fatma Altunbaş ise, “Burada, geleneksel Türk sanatlarından biri olan cilt sanatının teknik yönlerini öğreniyoruz. Cilt sanatını yaparken, atalarımızın bu sanatı nasıl icra ettiklerini keşfediyor ve el yazmalarını gözlemleme fırsatı buluyoruz. Hem teknik becerileri hem de teorik bilgileri öğreniyoruz. Keçi derisi (sahtiyan) kullanarak cilt nasıl yapılır öğreniyoruz” diye konuştu.