MAGAZİN
23 Eylül 2024 Pazartesi - 13:43 Alaşehir Sağlık Müdürü dünya evine girdi Manisa’nın Alaşehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Süleyman Çağrı Bozkurt ile Alaşehir Devlet Hastanesinde Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yapan Opr. Dr. Gülay Gökçe, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nun kıydığı nikahla dünya evine girdi. Alaşehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Süleyman Çağrı Bozkurt ile Alaşehir Devlet Hastanesinde Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yapan Opr. Dr. Gülay Gökçe bir ömür boyu mutluluğa evet dedi. Alaşehir Turkuaz Kır Düğün Salonu’nda yapılan nikah töreninde çiftlerin nikahını Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu kıydı ve evlilik cüzdanını Dr. Gülay Gökçe’ye verdi. Dr. Süleyman Çağrı Bozkurt’un nikah şahitliğini Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Metin Gümüş, Dr. Gülay Gökçe’nin şahitliğini Alaşehir Belediye Meclis Üyesi İbrahim Uslu yaptı. Denizli’nin Buldan ilçesinden olan Opr. Dr. Gülay Gökçe zorunlu hizmet için geldiği Alaşehir’de Dr. Süleyman Çağrı Bozkurt ile hayatlarını birleştirerek, Alaşehirli oldu. Buldan ilçesinde ikamet eden gelinin anne ve babası Safa- Musa Gökçe çifti ile Alaşehir’de ikamet eden damadın anne ve babası Bahar- Osman Bozkurt çifti, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti. Mutlu çift balayı için Fethiye’yi gitti.
Ünlü sanatçı Adnan Orhan yeni klibiyle zirveye göz kırpıyor
13 Temmuz 2023 Perşembe - 10:15 Ünlü sanatçı Adnan Orhan yeni klibiyle zirveye göz kırpıyor Düğünlerin en çok aranan ismi Gaziantepli ünlü sanatçı Adnan Orhan’ın Ceylan Koynat ile düet yaptığı ‘Ben Mecburum Sana’ klibi tüm dijital müzik mecralarında yayınlanmaya başladı.Gaziantepli ünlü sanatçı Adnan Orhan’ın Ceylan Koynat ile düet yaptığı ‘Ben Mecburum Sana’ klibi tüm dijital müzik mecralarında yayınlanmaya başladı. Amerika’da iki kez konser veren, Türkiye’de hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan ve geçtiğimiz aylarda da ünlü şarkıcı Latif Doğan ile düet yaptığı ‘Öldüm Öldüm’ klibi 2 milyonun üzerinde izlenen Gaziantepli sanatçı Adnan Orhan’ın yeni klibi sadeliği ve gittikçe artan izlenme oranlarıyla dikkat çekiyor.“Yeni klibimizin izlenme oranları ve geri dönüşleri çok iyi”Müzik mecralarındaki performansı ile dikkat çeken yeni klibiyle ilgili bilgi veren ünlü sanatçı Adnan Orhan, “Klibimiz şuan bütün dijital platformlarda yayında. Bu şarkıyı Ceylan Koynat ile birlikte seslendirdik. Güzel bir düet yaptık. Şarkının söz ve müziği Emirkan’a ait. Kendisi çok kıymetli bir bestekar. Onun yıllar önce ilk çıkış yaptığı şarkıydı bu. Klibimiz birkaç gündür yayında, yani aslında daha çok taze. Şuan için klip izlenme oranlarımız ve geri dönüşlerimiz çok iyi gidiyor. Hem klibin beğenilmesi hem şarkının beğenilmesi yönünde güzel yorumlar aldık” dedi.Adnan Orhan’dan yaz aylarını ve düğünleri kasıp kavuracak yeni klip ve şarkı müjdesiYeni klip çalışmalarına yönelik de müjde veren ünlü sanatçı Adnan Orhan, hareketli bir şarkı ile sıcak yaz günlerinde ve düğün piyasasında adından daha çok söz ettirmek istediklerini ifade ederek, “Bu klibimiz iyi gidiyor ama yeni çalışmalarımız da var. Şuan onun da klip hazırlık aşamasındayız. Bir hafta içerisinde onun da klibini çekerek yaza özel hareketli bir şarkı ile piyasayı coşturmayı hedefliyoruz. Şıkır şıkır, herkesi oynatacak ve coşturacak Gaziantep yöresine ait bir şarkı ve klip ile piyasasında ve özellikle düğün, nişan, söz gibi merasimlerde adımızdan sıkça söz ettireceğiz” diye konuştu.
Nasreddin Hoca Şenliği Semicenk konseriyle final yaptı
11 Temmuz 2023 Salı - 14:29 Nasreddin Hoca Şenliği Semicenk konseriyle final yaptı Konya’nın Akşehir ilçesinde, 64. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği çerçevesinde binlerce kişiye bir konser veren Semicenk, performansı ve şarkılarıyla Akşehirliler buluştu.Akşehir Nasreddin Hoca Açık Hava Tiyatrosu’nda ki konseri boyunca hayranlarını yerlerinde oturtmayan sanatçıya konser alanını dolduran binlerce kişi neredeyse tüm şarkılarına eşlik etti. Konser boyunca sahne arkasındaki led ekranda geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz sanatçı Özkan Uğur’un fotoğrafıyla birlikte “Özkan Uğur’u saygı ve rahmetle anıyoruz” yazması da dikkat çekti. Konserin sonunda Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ünlü sanatçıya bir plaket takdim etti. Konseri öncesi Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ile birlikte bir Akşehir gezisi yapan Semicenk Akşehir gezisinde ilk olarak Nasreddin Hoca Türbesini ziyaret etti. Türbede dua eden sanatçı türbe önündeki ‘dünyanın ortası burasıdır’ yazılı platforma da çıkarak poz verdi. Türbe ziyaretinin ardından Nasreddin Hoca Evini ziyaret eden sanatçı buradaki hiperrealistik Nasreddin Hoca heykelleri ile canlandırılan Nasreddin Hoca fıkraları ile ilgili Başkan Akkaya’dan bilgi aldı. Semicenk daha sonra tarihi kilisede şenlik çerçevesinde açılan resim ve fotoğraf sergisini gezdi.Konser öncesi Akşehir’i gezen ve Nasreddin Hoca’nın kentinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Semicenk, “Akşehir çok güzel. Belediye başkanımızla gezdik, tarihi yerleri gördük, bizi bilgilendirdi sağ olsun. Akşehir’in tarihiyle, yapılarıyla ilgili birçok bilgi verdi. Nasreddin Hoca’nın fıkralarını, hikayelerini dinledik, çok keyif aldık. Çok teşekkür ediyoruz. Akşam ki konserimiz için de çok heyecanlıyım. Bir an önce seyircimizle kavuşmak istiyorum, inşallah keyifli bir akşam geçireceğimizi düşünüyorum. İlerleten aylarda yeni şarkılarımız olacak, inşallah haberdar edeceğiz hepsinden” diye konuştu."Konser öncesi kısa bir Akşehir turu yaptık"Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da, Nasreddin Hoca Şenliği’nin yoğun bir tempoyla devam ettiğini belirterek, “Bugün çok kıymetli bir konuğumuz var, gençlerimizin gönlünde taht kuran Semicenk aramızda. Konser öncesi kısa bir Akşehir turu yaptık. Akşehir’de şenliğimizde sanatçılarımızla, tiyatrolarıyla dolu dolu bir şenlik geçiyor. 64 yıldır kesintisiz devam eden şenliğimiz bu yıl daha da bir yoğun geçiyor. Halkımız, gençlerimiz ilgi duydukça bizde daha da coşarak onlara daha güzel programlar hazırlama noktasında kendinizi mecbur hissediyoruz” dedi.
1600 rakımdan Denizli manzarasını
11 Temmuz 2023 Salı - 11:13 1600 rakımdan Denizli manzarasını DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin önemli doğal güzelliklerinden Bağbaşı Yaylası’ndaki 1600 rakımlı yangın kulesine kadar yürüyen doğaseverler, gece karanlığında oluşan kent manzarasını zirveden seyretti.Denizli Doğa Yürüyüş Grubu (DOĞADEN) tarafından Bağbaşı Yaylasındaki 1600 rakımlı yangın kulesine yaz etkinlikleri – sportif faaliyetler çerçevesinde gece yürüyüşü düzenlendi. Teleferikle Bağbaşı Yaylasına çıkan 79 dağcı, doğa tutkunu, yangın kulesine kadar yürüdü. Zirveden güneşin batışıyla birlikte eşsiz Denizli manzarasını seyir eden dağcılar, fener ve kafa lambalarıyla birlikte gece karanlığında yaklaşık 3 saat yürüyerek zirveden Bağbaşı’na geri indi.Etkinlik hakkında bilgi veren Grup Başkanı İbrahim Yavuz Keskin, "Denizli de yürüyüş, tırmanış etkinlikleri yapıyoruz. Gençlik Spor Bakanlığı’na bağlı Türkiye Dağcılık Federasyonu’na bağlı spor kulübüyüz. Her pazar Denizli’nin belli bir bölgesi ve komşu illere yürüyüş yapıyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu da yaz etkinlikleri sportif faaliyetler çerçevesinde gece yürüyüşü düzenledik. 79 dağcı ve doğa tutkunumuzla birlikte teleferikte buluştuk. Teleferikle Bağbaşı Yaylasına çıktık. Yaklaşık 1600 rakımda bulunan yangın kulesine kadar yürüdük. Burada güneşin batışını ve eşsiz Denizli manzarasını hep birlikte seyir ettik. Etkinliğimizde asla ateş yakılmadı. Fenerler ve tepe lambalarıyla 1600 rakımdan gece karanlığında yürüyerek Bağbaşı’na geri indik. Sıcak yaz günlerinde serin ve çok farklı bir gece yaşadık. Gece yürüyüşümüzü sorunsuz bir şekilde yaklaşık üç saatte tamamladık. İki hafta sonra da Şirinköy Mahallemizde yine gece yürüyüşümüz olacak. Burada da 1300 rakımlı Barış Tepeye yürüyüp gün batımını izledikten sonra geri ineceğiz. Doğa tutkunlarını ve dağcılarımızı etkinliğimize katılmaya davet ediyorum” dedi.